ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

rekoba 15.07.2015 15:37

rekoba

ljudi, ja sam 44xxx, znaci li ovo da vise nema nikakve sanse?

margos13 15.07.2015 17:43

Rekoba, nažalost jako je mala verovatnoća da će cut off u septembru biti veći od broja koji je objavljen u poslednjem visa bulletin-u.
Teorijski, imaš još neku malu šansu (pod uslovom da u sledećem visa bulletin-u objave veći cut off broj ili ako objave current za EU), ali praktično nemaš više nikakvu šansu u DV 2015.

Stvarno mi je žao zbog tebe i ostalih dobitnika koji imaju CN iznad septembarskog cut off-a. Ne mogu ni da zamislim kako se osećate.
Ovakva situacija desila se u DV 2014 i dešava se i ove godine. Nadam se se ovo neće ponoviti u DV 2016 (izvučeno je mnogo manje dobitnika).

Obavezno se prijavi na DV 2017, nemoj odustajati. Pozdrav...

Sanya 15.07.2015 21:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik rekoba (Poruka 55723)
ljudi, ja sam 44xxx, znaci li ovo da vise nema nikakve sanse?

Nema nikakve sanse... VB se nece uopste pomeriti. Kontaktirala sam KCC. I ja sam br 44xxx

Tikica 23.07.2015 16:34

Čestitam ljudi od srca svima koji su postali current!!! Posebno voja82 i njegovoj porodici, znala sam da ćete uspeti :bravo:

Iskreno mi je žao svih koji nažalost nisu prošli ovaj krug, ali eto oktobra vrlo brzo i samo hrabro, nadam se da će DV 2017 biti vaša godina!:==D:

BB11 24.07.2015 15:44

Čestitke svima koji su postali current! :bravo::bravo:

joca zvoca 10.08.2015 16:50

Cao narode!!! Ima li koga, svi ste jako tihi :smrc:. Ocekujemo li od danas izlazak novog broja Visa Bulletin-a? Vidim da je to ove godine uglavnom bio 10. u mjesecu (izuzeci 9. i 13.). Ima li iko da ceka sa mnom, da bar brze vrijeme prodje?

voja82 10.08.2015 18:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik joca zvoca (Poruka 56125)
Cao narode!!! Ima li koga, svi ste jako tihi :smrc:. Ocekujemo li od danas izlazak novog broja Visa Bulletin-a? Vidim da je to ove godine uglavnom bio 10. u mjesecu (izuzeci 9. i 13.). Ima li iko da ceka sa mnom, da bar brze vrijeme prodje?

Koji si broj? Cut off za septembar je izasao jos u avgustu, tako da ce sada samo verovatno izaci zvanicno za septembar i ostati 43050, nadam se da gresim i da ce se makar malo pomeriti na gore ali cisto sumnjam.

joca zvoca 10.08.2015 18:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik voja82 (Poruka 56128)
Koji si broj? Cut off za septembar je izasao jos u avgustu, tako da ce sada samo verovatno izaci zvanicno za septembar i ostati 43050, nadam se da gresim i da ce se makar malo pomeriti na gore ali cisto sumnjam.

Ja cekam neku informaciju za oktobar (DV 2016), a CN mi je mali, do 2000 I DS-260 sam poslala 15.06.2015!!!

voja82 10.08.2015 18:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik joca zvoca (Poruka 56129)
Ja cekam neku informaciju za oktobar (DV 2016), a CN mi je mali, do 2000 I DS-260 sam poslala 15.06.2015!!!

Ok, ok nemoras da se deres, mislio sam da pitas za dv2015.

kdragan77 10.08.2015 19:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik joca zvoca (Poruka 56129)

Boga mi Banja Luka ima dva sitna broja , ti 2xxx I mi 3xxx , Mislim da nas ceka put u Sarajevo u oktobru. Skoro sam siguran da je posto sam gledao statistiku zadnjih nekoliko godina u VB I za Evropu svi su do 8000 imali intervju u oktobru. Lijep pozz

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:28.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.