ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

jelena73 27.09.2015 23:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik div011 (Poruka 56686)
Cek malo, pa Vojo kolko vidim ove datume, ti si vec imao razgovor?

pozdrav, da li mozes da mi kazes gde mogu da proverim moj status za intervju, moj broj 2016EU00029xx, vec je frka nisa dobila mail.
POMOC
Hvala Pozdrav J.:naughty:

voja82 27.09.2015 23:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jelena73 (Poruka 56902)
pozdrav, da li mozes da mi kazes gde mogu da proverim moj status za intervju, moj broj 2016EU00029xx, vec je frka nisa dobila mail.
POMOC
Hvala Pozdrav J.:naughty:

Status za intervju mozes da proveris na ovom linku http://www.dvlottery.state.gov/ESC/

Borak 28.09.2015 15:08

Pomoć

Pozdrav svima,da li neko može da mi kaže kad odprilike da očekujem mail za intervju,pošto sam 2016EU000008xx, a DS-260 sam poslao 22.06.2015. Već me frka hvata. A po Bulletin kaze da treba da budem u oktobru,a mail-a nigde. Molim za pomoć. Pozdrav

miga 28.09.2015 15:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Borak (Poruka 56908)
Pozdrav svima,da li neko može da mi kaže kad odprilike da očekujem mail za intervju,pošto sam 2016EU000008xx, a DS-260 sam poslao 22.06.2015. Već me frka hvata. A po Bulletin kaze da treba da budem u oktobru,a mail-a nigde. Molim za pomoć. Pozdrav

Najverovatnje u novembru ( postoji verojatnost i decembar) posto si ds 260 poslao 6-tog meseca. Tako da ovih dana ,a mozda i danas ces dobiti mail sa instrukcijama :) Pozdrav

margos13 28.09.2015 16:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Borak (Poruka 56908)

Borak, nema razloga za frku, imaš mali CN, a kasno si poslao DS-260 i obrazac još nije obrađen. Ista stvar se dešavala prošle godine, pa isčitaj malo temu u vezi intervjua za DV 2015 (čitaj postove u ovo vreme iz 2014.god.). Kada svi budu dobijali mail za intervju za novembar, dobićeš ga i ti ili ga nećeš dobiti. Ako ostali dobiju mail, a ti ga ne dobiješ, onda će ti intervju verovatno biti zakazan za decembar. Nemaš mnogo izbora, moraš da čekaš i da vidiš. Prati ostale članove foruma i isprati najave na forumu kada ljudi objave da su im stigli mailovi za novembarski intervju.
Ako ne dobiješ mail za novembarski intervju, a vidiš da su drugi dobili mailove, isprati kada su ti ljudi poslali DS-260.
Konačno, ako ne dobiješ mail za novembar, možeš poslati mail KCC-u sa pitanjem da li je tvoj DS-260 obrazac obrađen i da li ćeš dobiti mail za decembarski intervju.

grabovac84 09.10.2015 19:49

Evo izasao i visa bulletin cut off za Decembar koga zanima...
AFRICA 14,500

Except:
Egypt: 13,000

Ethiopia: 12,200

ASIA 3,600

Except:
Nepal: 2,550

EUROPE 14,000

NORTH AMERICA (BAHAMAS) 3

OCEANIA 525

SOUTH AMERICA,
and the CARIBBEAN 625

USABIH 09.10.2015 21:25

Ovaj put su manje podigli za decembar, samo 1500, ali sto se mene tice taman ;-)

dezdej 09.10.2015 22:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik USABIH (Poruka 57422)
Ovaj put su manje podigli za decembar, samo 1500, ali sto se mene tice taman ;-)

Ha ha ja sa 15*** morat cu da cekam jos jedan mesec :) nadam se da ce sledeci bulletin da bude vise od 1500

Gromacha 10.10.2015 01:02

Ha ha..ja sa 149xx mislim da sam prvi ispod crte za Novembar :belj: ..ali zato Decembar :grin:

USABIH 10.10.2015 10:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Gromacha (Poruka 57434)
Ha ha..ja sa 149xx mislim da sam prvi ispod crte za Novembar :belj: ..ali zato Decembar :grin:

Druze, Novembar je do 12500, Decembar 14000, a ti mozes u Januaru biti...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:39.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.