![]() |
Okupljanje "zelenih" dobitnika DV2016 u Bgd-u
Dragi forumaši, pokrenuo bih jednu inicijativu pa da vidimo da li će zaživeti. Naime, želeo bih da predložim da napravimo neko okupljanje ovde u Beogradu za forumaše koji su izvučeni za DV 2016. Malo se okupimo, proćaskamo o svim aktuelnim temam o kojim amozgamo ovih dana, popijemo koje piće,
međusobno upoznamo... Voleo bih da znam šta mislite o ovome. PS Pomenuo sam Beograd i dobitnike jer sam i sam iz Beograda i jedan sam od srećnih dobitnika ali naravno da su i ostali ljudi dobrodšli. |
Citat:
Možda za početak ne bi bilo loše da otvorimo novu temu (ili još bolje možda iskoristimo staru http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=267) u kojoj bi svi koji žele mogli da se predstave, napišu nešto o sebi i budućim planovima za USA (gde planiraju da idu, koliko člnova porodice, kakav je plan za posao i sl.). P.S. Namerno sam boldovala ovo jer, otkud znam, možda neko ne želi (forum je ipak anoniman):blink: |
moze meni je super ideja :bravo:
jel se zna kad otprilike? |
Sacekao sam da vidim da li ce se jos neko javiti ali verovatno ce se procuti po forumu kada se prvi put sastanemo :) (a mozda sam ja otvorio temu na pogresnom mestu :wacko: )
Posto nas je malo mislim da cemo se lako dogovoriti... Ja predlazem tipa 7, 8 uvece. E sad ne znam da li hocete radni dan ili vikend. A sto se mmesta tice isto mi je svejedno. Nesto u centru... PS Tikice procitah temu koju si predlozila i da mogli bismo da je malo aktiviramo :) |
Like za okupljanje :))) Sto se tice grada, svejedno mi je, Bg ili NS...
|
Citat:
Ja nisam u BG-u do kraja ove nedelje, tako da mogu tek od sledeće. Dajte predloge dana. |
Rado bih dosla na to okupljanje ali zivim u Nisu i tesko da mogu da se uklopim sa vama :)
Cekam slike neke i utiske , pa da vas ja tako upoznam :) |
Javite samo kad I gde...I ja sam zainteresovana...a I odgovara mi Bg ;) pozdrav
|
Pozdrav svim dobitnicima!
Zeleo bih da se pridruzim posto sam takodje izvucen! 01.11.2014. prijava 05.05.2015. selected 10.05.2015. poslao DS 260 CN 2016EU0009xxx |
Au, ala smo lenji :) naravno da se salim... mislim da sam samo izabrao los tajming jer je sezona godisnjih odmora... hocemo onda od 1.09 konacno na to vidjanje? :)
|
Ok. Ajmo ovako...
Ko zeli da se 20.09.15 (nedelja) nadjemo u 18h u O.U.R baru, Ul. Beogradska 71, kod Tasa? |
Niko ne zeli da se druzi? :beer::wtf: Pa jel moguce?
|
Citat:
B&V tebi svaka čast na istrajnosti u pokušajima da nas organizuješ :bravo: Evo može bilo koji dan naredne nedelje (sem petka i subote pre podne)??? Možda nije loše da svako predloži svoj termin pa da se nekako usaglasimo... B&V da li ti odgovara naredna nedelja (pošto je ova na izmaku) i kada? Možda bi mogli i da pošaljemo privatne poruke članovima koji su se izjasnili kao zinteresovani.... ne znam, možda nekako previde ovu temu...Šta misliš? |
Jos jedan pokusaj okupljanja "zelenih"... Tikica je probudila inicijativu :bravo:
Ko zeli da se 18.10.15 (nedelja) nadjemo u 18h u O.U.R baru, Ul. Beogradska 71, kod Tasa? Ili neko dr mesto, vreme... |
Ja bi se rado druzila i upoznala sa svima ali ne zivimo svi u bg-u.. a cimanje radi toga .. a svako od nas valjda radi negde :D
Uglavnom mozete neku slicicu sa druzenja da postavite :) |
Ljudi pa jel vi znate da ja 21og imam intervju? Ne mogu, ucezbavam pitanja pred ogledalom :D
Btw, video sam poruku, ali pisem ovde posto ono nije grupna poruka... |
Ja sam za druzenje ali ove nedelje nisam u bg-u za sledecu mogu da se organizujem pa ako vam nije problem ja bih se pridruzila. P. S. prosle nedelje sam imala intervju I viza je vec u pasosu ;)
|
Ja nisam tu do kraja okrobra... Javite kad ce biti, pa ako budem u BGu naletecu... Jovana cestitamo, bilo bi cool da podelis iskustvo na stranici intervjua kad stignes naravno.
|
Citat:
Nisam imala pojma da si imala intervju (nemamo tvoj CN u tabeli). Ja nisam u BG najverovatnije od 21.-27. oktobra Što se mene tiče možemo pomeriti termin za npr 20. veče, a ako ne, možemo se okupiti i više puta ( i sada 18. i u novembru za one koji ne mogu sada). |
Naravno,podelicu iskustva sutra ili ovih dana svakako...ako se dogovorite za 20. vece gledacu da stignem, ako ne onda u sledecem terminu svakako! Za vas koji imate uskoro intervju,...samo budite opusteni,posle mog intervjua sam ubedjena da je to samo formalnost! Pozz
|
Tikice CN mi je 2016EU00003614...lutriju sam igrala 30.10. a intervju mi je bio zakazan za 6.10...videla da sam izvucena 8.05. ,krajem maja sam popunila I poslala aplikaciju
|
Prvo, Jovana sve cestitke na pozeljenjavanju :bravo:
Posto ispade da smo samo Tikica i ja besposleni nedeljom, ako se ti slazes Tiki da prebacimo za 20ti kako bi nam se i Jovana pridruzila. I naravno ako se neko jos prijavi. |
i ja sam 20og u Bg-u, zakazan lekarski.... Ne znam do kad to traje samo...
|
Ja cu u bg stici u utorak oko 19-19:30 pa bi mogli vec oko 8 da se nađemo,naravno ako vam odgovara.
|
Ajmo ljudi konacno... Utorak (20.10.2015) 20h O.U.R. Bar. Moze? Ko dolazi nek samo prijavi i da se konacno okupimo i razglabamo o "zelenim" stvarima :)
Ja dolazim :)))) |
Citat:
Citat:
Ako ti je previše kasno 20h, možemo pomeriti okupljanje i za malo ranije pa da se priključi ko kako može do "zvaničnih" 20h? Citat:
|
Samo da dodam informaciju da će nam se pridružiti i Danica koja 20.10. ima intervju. Sigurna sam da ćemo imati razloga da joj čestitamo, i naravno čujemo sveže iskustvo sa intervjua :==D:
|
Citat:
|
Da li se definitivno okupljamo sutra...ja dolazim iz kg-a...pa cu pravo sa stanice da se pridruzim. Od koliko sati cete biti tamo? Vrv cu stici I pre 8 ;)
|
Citat:
E, sad kako cemo se prepoznati pojma nemam :) |
Citat:
Citat:
B&V kapiram da ćeš mene možda uspeti da prepoznaš iz američkog kutka? Ako ne, onda ko prvi dođe neka kaže konobaru da očekuje još ljudi i da ih uputi za dati sto, a svaki sledeći neka pita konobara za kojim stolom je okupljanje forumaša i rešen problem :==D: |
Ljudi Danica nažalost neće moći da nam se pridruži :nene:
Završili su dosta rano u ambasadi i vraćaju se nazad za NS. VIZE SU IM ODOBRENE!:==D: Rekli su da vam prenesem pozdrave i žele nam lepo druženje večeras :beer: |
Hahhahaha, ja sam se isto pitala :bravo::blink:
B&V kapiram da ćeš mene možda uspeti da prepoznaš iz američkog kutka? Ako ne, onda ko prvi dođe neka kaže konobaru da očekuje još ljudi i da ih uputi za dati sto, a svaki sledeći neka pita konobara za kojim stolom je okupljanje forumaša i rešen problem :==D:[/quote] E to je super predlog. Ko dodje samo neka kaze konobaru gde je ekipa forumasa i ovaj ce ga uputiti, a ko dodje prvi neka kaze da je iz ekipe forumasa :) ahhaahha Citat:
|
Da se javim samo da ne mogu doci... Zavrsio sam lekarski i sad cekam 16h da pokupim rezultate pa jurim u drugu smenu... Sutra pisem kako je bilo u ambasadi!
|
Evo ja upravo cekam bus. ..javljam se kad krenem, do 8 stizem sigurno,ako budem tamo i ranije sacekacu vas, nemojte da se cimate ! To je na tasu ,pored kon tikija,jel tako?
|
Uzivajte ljudi i za nas koji smo ostali kod kuce! :) :beer:
|
Citat:
Citat:
|
Za sve koji su se pitali kako je bilo na okupljanju...bilo je SUPER!
Možda nas nije bilo mnogo, ali je to bilo kvalitetno vreme sa super ljudima! Mislim da nam je i vremena bilo malo za sve što smo želeli da ispričamo!:grin: Jovana je podelila svoje sveže iskustvo sa intervjua i obećala da će napisati i koji red ovde na forumu. :==D: Ništa lepše nego kad upoznate ljude koji razmišljaju toliko slično vama! Neverovatno je kako svi prolazimo kroz neke slične situacije, a opet kako je i svaki slučaj specifičan. Na kraju sve nas čeka manja ili veća doza neizvesnosti tamo preko i mnogo je lakše i lepše kada to sa nekim ko vas razume podelite :ziveli2: U svakom slučaju divni ljudi i sjajno provedeno vreme koje će se nadam se ponoviti :grin: |
Samo zelim da potvrdim ovo sto je Tikica rekla! Mi cemo svakako nastaviti da se okupljamo a bilo bi jos lepse kad bi nam se jos ljudi pridruzilo!
P.S. Na stranici intervju 2016 sam upravo napisala svoje iskustvo sa intervjua ;) Poozdrav svima!!! |
Da, da... saglasan sa damama... super provod, sjajna razmena misljenja i planova...
ne stajemo dok ovo ne pretvorimo u praksu :) |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:45. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.