ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Okupljanje "zelenih" dobitnika DV2016 u Bgd-u (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1631)

B&V 28.05.2015 17:15

Okupljanje "zelenih" dobitnika DV2016 u Bgd-u

Dragi forumaši, pokrenuo bih jednu inicijativu pa da vidimo da li će zaživeti. Naime, želeo bih da predložim da napravimo neko okupljanje ovde u Beogradu za forumaše koji su izvučeni za DV 2016. Malo se okupimo, proćaskamo o svim aktuelnim temam o kojim amozgamo ovih dana, popijemo koje piće,
međusobno upoznamo...

Voleo bih da znam šta mislite o ovome.

PS

Pomenuo sam Beograd i dobitnike jer sam i sam iz Beograda i jedan sam od srećnih dobitnika ali naravno da su i ostali ljudi dobrodšli.

Tikica 28.05.2015 19:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik B&V (Poruka 54975)
Dragi forumaši, pokrenuo bih jednu inicijativu pa da vidimo da li će zaživeti. Naime, želeo bih da predložim da napravimo neko okupljanje ovde u Beogradu za forumaše koji su izvučeni za DV 2016. Malo se okupimo, proćaskamo o svim aktuelnim temam o kojim amozgamo ovih dana, popijemo koje piće,
međusobno upoznamo...

Voleo bih da znam šta mislite o ovome.

PS

Pomenuo sam Beograd i dobitnike jer sam i sam iz Beograda i jedan sam od srećnih dobitnika ali naravno da su i ostali ljudi dobrodšli.

Ja sam za! Lokacija mi odgovara :grin:, mada mi recimo i okupljanje u Novom Sadu npr. ne bi bilo problem.

Možda za početak ne bi bilo loše da otvorimo novu temu (ili još bolje možda iskoristimo staru http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=267) u kojoj bi svi koji žele mogli da se predstave, napišu nešto o sebi i budućim planovima za USA (gde planiraju da idu, koliko člnova porodice, kakav je plan za posao i sl.).

P.S. Namerno sam boldovala ovo jer, otkud znam, možda neko ne želi (forum je ipak anoniman):blink:

markoss 29.05.2015 08:28

moze meni je super ideja :bravo:
jel se zna kad otprilike?

B&V 02.06.2015 09:38

Sacekao sam da vidim da li ce se jos neko javiti ali verovatno ce se procuti po forumu kada se prvi put sastanemo :) (a mozda sam ja otvorio temu na pogresnom mestu :wacko: )

Posto nas je malo mislim da cemo se lako dogovoriti...

Ja predlazem tipa 7, 8 uvece. E sad ne znam da li hocete radni dan ili vikend. A sto se mmesta tice isto mi je svejedno. Nesto u centru...

PS
Tikice procitah temu koju si predlozila i da mogli bismo da je malo aktiviramo :)

cirapfc 02.06.2015 20:09

Like za okupljanje :))) Sto se tice grada, svejedno mi je, Bg ili NS...

Tikica 04.06.2015 13:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik B&V (Poruka 55031)
Sacekao sam da vidim da li ce se jos neko javiti ali verovatno ce se procuti po forumu kada se prvi put sastanemo :) (a mozda sam ja otvorio temu na pogresnom mestu :wacko: )

Posto nas je malo mislim da cemo se lako dogovoriti...

Ja predlazem tipa 7, 8 uvece. E sad ne znam da li hocete radni dan ili vikend. A sto se mmesta tice isto mi je svejedno. Nesto u centru...

PS
Tikice procitah temu koju si predlozila i da mogli bismo da je malo aktiviramo :)

Vreme je ok, što se mene tiče može biti i radni dan i vikend, jedino što je vikend možda prikladniji ako bi nam se pridružio neko ko možda nije iz BG-a (kažem ako bi, ali nešto se ne javljaju :sleeping: ...).
Ja nisam u BG-u do kraja ove nedelje, tako da mogu tek od sledeće. Dajte predloge dana.

jecazeca 19.06.2015 10:19

Rado bih dosla na to okupljanje ali zivim u Nisu i tesko da mogu da se uklopim sa vama :)

Cekam slike neke i utiske , pa da vas ja tako upoznam :)

jovana-dj 20.06.2015 01:14

Javite samo kad I gde...I ja sam zainteresovana...a I odgovara mi Bg ;) pozdrav

miroslavj 20.06.2015 18:47

Pozdrav svim dobitnicima!
Zeleo bih da se pridruzim posto sam takodje izvucen!
01.11.2014. prijava
05.05.2015. selected
10.05.2015. poslao DS 260
CN 2016EU0009xxx

B&V 27.07.2015 11:45

Au, ala smo lenji :) naravno da se salim... mislim da sam samo izabrao los tajming jer je sezona godisnjih odmora... hocemo onda od 1.09 konacno na to vidjanje? :)

B&V 15.09.2015 12:40

Ok. Ajmo ovako...

Ko zeli da se 20.09.15 (nedelja) nadjemo u 18h u O.U.R baru, Ul. Beogradska 71, kod Tasa?

B&V 19.09.2015 12:30

Niko ne zeli da se druzi? :beer::wtf: Pa jel moguce?

Tikica 10.10.2015 02:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik B&V (Poruka 56759)
Niko ne zeli da se druzi? :beer::wtf: Pa jel moguce?

Slabo sam stizala na forum ovih meseci ali sam još uvek ZA okupljanje.
B&V tebi svaka čast na istrajnosti u pokušajima da nas organizuješ :bravo:

Evo može bilo koji dan naredne nedelje (sem petka i subote pre podne)???
Možda nije loše da svako predloži svoj termin pa da se nekako usaglasimo...

B&V da li ti odgovara naredna nedelja (pošto je ova na izmaku) i kada?
Možda bi mogli i da pošaljemo privatne poruke članovima koji su se izjasnili kao zinteresovani.... ne znam, možda nekako previde ovu temu...Šta misliš?

B&V 11.10.2015 12:52

Jos jedan pokusaj okupljanja "zelenih"... Tikica je probudila inicijativu :bravo:

Ko zeli da se 18.10.15 (nedelja) nadjemo u 18h u O.U.R baru, Ul. Beogradska 71, kod Tasa?

Ili neko dr mesto, vreme...

novasam 11.10.2015 16:33

Ja bi se rado druzila i upoznala sa svima ali ne zivimo svi u bg-u.. a cimanje radi toga .. a svako od nas valjda radi negde :D

Uglavnom mozete neku slicicu sa druzenja da postavite :)

cirapfc 13.10.2015 08:54

Ljudi pa jel vi znate da ja 21og imam intervju? Ne mogu, ucezbavam pitanja pred ogledalom :D

Btw, video sam poruku, ali pisem ovde posto ono nije grupna poruka...

jovana-dj 13.10.2015 14:22

Ja sam za druzenje ali ove nedelje nisam u bg-u za sledecu mogu da se organizujem pa ako vam nije problem ja bih se pridruzila. P. S. prosle nedelje sam imala intervju I viza je vec u pasosu ;)

Stromae 13.10.2015 18:46

Ja nisam tu do kraja okrobra... Javite kad ce biti, pa ako budem u BGu naletecu... Jovana cestitamo, bilo bi cool da podelis iskustvo na stranici intervjua kad stignes naravno.

Tikica 13.10.2015 19:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jovana-dj (Poruka 57546)
Ja sam za druzenje ali ove nedelje nisam u bg-u za sledecu mogu da se organizujem pa ako vam nije problem ja bih se pridruzila. P. S. prosle nedelje sam imala intervju I viza je vec u pasosu ;)

ČESTITAM JOVANA!!! :bravo::1081:
Nisam imala pojma da si imala intervju (nemamo tvoj CN u tabeli).

Ja nisam u BG najverovatnije od 21.-27. oktobra
Što se mene tiče možemo pomeriti termin za npr 20. veče, a ako ne, možemo se okupiti i više puta ( i sada 18. i u novembru za one koji ne mogu sada).

jovana-dj 14.10.2015 00:30

Naravno,podelicu iskustva sutra ili ovih dana svakako...ako se dogovorite za 20. vece gledacu da stignem, ako ne onda u sledecem terminu svakako! Za vas koji imate uskoro intervju,...samo budite opusteni,posle mog intervjua sam ubedjena da je to samo formalnost! Pozz

jovana-dj 14.10.2015 00:35

Tikice CN mi je 2016EU00003614...lutriju sam igrala 30.10. a intervju mi je bio zakazan za 6.10...videla da sam izvucena 8.05. ,krajem maja sam popunila I poslala aplikaciju

B&V 14.10.2015 20:47

Prvo, Jovana sve cestitke na pozeljenjavanju :bravo:
Posto ispade da smo samo Tikica i ja besposleni nedeljom, ako se ti slazes Tiki da prebacimo za 20ti kako bi nam se i Jovana pridruzila. I naravno ako se neko jos prijavi.

cirapfc 15.10.2015 01:23

i ja sam 20og u Bg-u, zakazan lekarski.... Ne znam do kad to traje samo...

jovana-dj 15.10.2015 12:14

Ja cu u bg stici u utorak oko 19-19:30 pa bi mogli vec oko 8 da se nađemo,naravno ako vam odgovara.

B&V 15.10.2015 16:24

Ajmo ljudi konacno... Utorak (20.10.2015) 20h O.U.R. Bar. Moze? Ko dolazi nek samo prijavi i da se konacno okupimo i razglabamo o "zelenim" stvarima :)

Ja dolazim :))))

Tikica 15.10.2015 20:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jovana-dj (Poruka 57624)
Ja cu u bg stici u utorak oko 19-19:30 pa bi mogli vec oko 8 da se nađemo,naravno ako vam odgovara.

Jovana hvala na update-u, uneto u tabelu! Računaj da je 20h dogovoreno!

Citat:

Prvobitno poslao korisnik cirapfc (Poruka 57602)
i ja sam 20og u Bg-u, zakazan lekarski.... Ne znam do kad to traje samo...

Lekarski završavaš okvirno oko 15:30h (barem je tako bilo u Danicinom slučaju).
Ako ti je previše kasno 20h, možemo pomeriti okupljanje i za malo ranije pa da se priključi ko kako može do "zvaničnih" 20h?

Citat:

Prvobitno poslao korisnik B&V (Poruka 57636)
Ajmo ljudi konacno... Utorak (20.10.2015) 20h O.U.R. Bar. Moze? Ko dolazi nek samo prijavi i da se konacno okupimo i razglabamo o "zelenim" stvarima :)

Ja dolazim :))))

Dolazim svakako! :==D:

Tikica 17.10.2015 18:39

Samo da dodam informaciju da će nam se pridružiti i Danica koja 20.10. ima intervju. Sigurna sam da ćemo imati razloga da joj čestitamo, i naravno čujemo sveže iskustvo sa intervjua :==D:

B&V 17.10.2015 19:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tikica (Poruka 57688)
Samo da dodam informaciju da će nam se pridružiti i Danica koja 20.10. ima intervju. Sigurna sam da ćemo imati razloga da joj čestitamo, i naravno čujemo sveže iskustvo sa intervjua :==D:

Super! Polako ali sigurno sve nas je vise :) Bice to sjajno druzenje, a sveze intervjuisani u centru paznje :)

jovana-dj 19.10.2015 17:48

Da li se definitivno okupljamo sutra...ja dolazim iz kg-a...pa cu pravo sa stanice da se pridruzim. Od koliko sati cete biti tamo? Vrv cu stici I pre 8 ;)

B&V 19.10.2015 19:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jovana-dj (Poruka 57749)
Da li se definitivno okupljamo sutra...ja dolazim iz kg-a...pa cu pravo sa stanice da se pridruzim. Od koliko sati cete biti tamo? Vrv cu stici I pre 8 ;)

Da! Definitivno! :) Ostalo je za 8, ali ako neko dodje ranije neka se fino raskomoti i saceka ostale :)

E, sad kako cemo se prepoznati pojma nemam :)

Tikica 19.10.2015 23:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jovana-dj (Poruka 57749)

Jovana ja mogu da dođem i reanije, nije problem. Evo biću tamo 19:30h, a ako treba još ranije napisi ovde proveriću forum svakako u toku dana.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik B&V (Poruka 57753)
Da! Definitivno! :) Ostalo je za 8, ali ako neko dodje ranije neka se fino raskomoti i saceka ostale :)

E, sad kako cemo se prepoznati pojma nemam :)

Hahhahaha, ja sam se isto pitala :bravo::blink:
B&V kapiram da ćeš mene možda uspeti da prepoznaš iz američkog kutka?

Ako ne, onda ko prvi dođe neka kaže konobaru da očekuje još ljudi i da ih uputi za dati sto, a svaki sledeći neka pita konobara za kojim stolom je okupljanje forumaša i rešen problem :==D:

Tikica 20.10.2015 12:11

Ljudi Danica nažalost neće moći da nam se pridruži :nene:
Završili su dosta rano u ambasadi i vraćaju se nazad za NS.
VIZE SU IM ODOBRENE!:==D:

Rekli su da vam prenesem pozdrave i žele nam lepo druženje večeras :beer:

B&V 20.10.2015 12:26

Hahhahaha, ja sam se isto pitala :bravo::blink:
B&V kapiram da ćeš mene možda uspeti da prepoznaš iz američkog kutka?

Ako ne, onda ko prvi dođe neka kaže konobaru da očekuje još ljudi i da ih uputi za dati sto, a svaki sledeći neka pita konobara za kojim stolom je okupljanje forumaša i rešen problem :==D:[/quote]

E to je super predlog. Ko dodje samo neka kaze konobaru gde je ekipa forumasa i ovaj ce ga uputiti, a ko dodje prvi neka kaze da je iz ekipe forumasa :) ahhaahha

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tikica (Poruka 57777)
Ljudi Danica nažalost neće moći da nam se pridruži :nene:
Završili su dosta rano u ambasadi i vraćaju se nazad za NS.
VIZE SU IM ODOBRENE!:==D:

Rekli su da vam prenesem pozdrave i žele nam lepo druženje večeras :beer:

Eh, steta sto nece doci, ali bitno da su im vize odobrene :) polako ali sigurno svi zelene :)

cirapfc 20.10.2015 12:50

Da se javim samo da ne mogu doci... Zavrsio sam lekarski i sad cekam 16h da pokupim rezultate pa jurim u drugu smenu... Sutra pisem kako je bilo u ambasadi!

jovana-dj 20.10.2015 15:50

Evo ja upravo cekam bus. ..javljam se kad krenem, do 8 stizem sigurno,ako budem tamo i ranije sacekacu vas, nemojte da se cimate ! To je na tasu ,pored kon tikija,jel tako?

Mrs.Ryan 20.10.2015 17:44

Uzivajte ljudi i za nas koji smo ostali kod kuce! :) :beer:

Tikica 20.10.2015 17:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jovana-dj (Poruka 57782)
Evo ja upravo cekam bus. ..javljam se kad krenem, do 8 stizem sigurno,ako budem tamo i ranije sacekacu vas, nemojte da se cimate ! To je na tasu ,pored kon tikija,jel tako?

Da, na Tašu. Vidimo se onda u 20h :bravo:
Citat:

Prvobitno poslao korisnik Mrs.Ryan (Poruka 57786)
Uzivajte ljudi i za nas koji smo ostali kod kuce! :) :beer:

Hvalaaaa, hoćemo...pa naredni put da se okupimo u većem broju ako je moguće :ziveli2:

Tikica 22.10.2015 11:29

Za sve koji su se pitali kako je bilo na okupljanju...bilo je SUPER!
Možda nas nije bilo mnogo, ali je to bilo kvalitetno vreme sa super ljudima!
Mislim da nam je i vremena bilo malo za sve što smo želeli da ispričamo!:grin:

Jovana je podelila svoje sveže iskustvo sa intervjua i obećala da će napisati i koji red ovde na forumu. :==D:

Ništa lepše nego kad upoznate ljude koji razmišljaju toliko slično vama! Neverovatno je kako svi prolazimo kroz neke slične situacije, a opet kako je i svaki slučaj specifičan. Na kraju sve nas čeka manja ili veća doza neizvesnosti tamo preko i mnogo je lakše i lepše kada to sa nekim ko vas razume podelite :ziveli2:
U svakom slučaju divni ljudi i sjajno provedeno vreme koje će se nadam se ponoviti :grin:

jovana-dj 23.10.2015 14:04

Samo zelim da potvrdim ovo sto je Tikica rekla! Mi cemo svakako nastaviti da se okupljamo a bilo bi jos lepse kad bi nam se jos ljudi pridruzilo!
P.S. Na stranici intervju 2016 sam upravo napisala svoje iskustvo sa intervjua ;)
Poozdrav svima!!!

B&V 24.10.2015 17:49

Da, da... saglasan sa damama... super provod, sjajna razmena misljenja i planova...

ne stajemo dok ovo ne pretvorimo u praksu :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:45.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.