DV2017 Selected Winners - DV2017 Izvučeni Dobitnici
Izvlacenje za DV-2017 se polako priblizava.
Svim clanovima prijavljenim na lutriju zelim srecu na izvlacenju.
Let the game begin :;D:
P.S. Molim clanove da ispune anketu kako bismo imali malu statistiku na licu mesta. Isto tako, prilikom objavljivanja rezultata, molim clanove da sazeto iznesu informaciju o tome da li su izvuceni ili ne i koja je prijava po redu, kako bismo imali preglednu temu bez nepotrebnog zatrpavanja.
|
melnibone |
03.05.2016 21:12 |
Proverio sam 2 pojedinačne prijave, za prijatelje, dakle bez suprižnika i dece. To su im prve prijave i više sreće drugi put. Moje dve prijave nisam proverio.
|
beholder |
03.05.2016 21:19 |
Has not been selected, znaci vise srece sledeci put, prva prijava. :nene:
|
Mariquita |
03.05.2016 21:19 |
Dve prijave - has not been selected. Druga prijava po redu.
|
jasmin_nikol |
03.05.2016 21:21 |
Izvinite, ja ne vidim nikakvu tabelu da popunim. Suprug i ja smo aplicirali (dvoje dece), treci put sada.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jasmin_nikol
(Poruka 61209)
Izvinite, ja ne vidim nikakvu tabelu da popunim. Suprug i ja smo aplicirali (dvoje dece), treci put sada.
|
Na vrhu strane, iznad iznad Magelanovog posta stoji check box (nije tabela u pitanju) pa kliknite na odabranu opciju.
|
Treci put (ne godina za godinom), jedna prijava NOT SELECTED
|
Peti put, po dve prijave, not been selected.. idemo dalje...
|
nista ni ovaj put. sedma ili osma prijava, ne secam se vise..
|
BetterFuture |
03.05.2016 21:42 |
Dve prijave, prvi put - Has not been selected. Dakle, duplo nista.
Bilo je kod zene prvo Session timed out pa posle na zalost bad news.
|
Prva prijava - has not been selected.
Više sreće sledeći put. :)
|
dusmanic |
03.05.2016 21:45 |
Prva prijava, 2x NISTA, IAKO JE BIO TIME OUT... sve najbolje izvucenima, a nama ostalima vise srece ove godine. ŽIVELI
|
Slovenman |
03.05.2016 22:31 |
2 prijave, obe "NOT SELECTED". Nadamo se da ćemo imati više sreće dogodine..
|
Jedna prijava, prvi put, desetak puta pisalo Session timed out a posle Not selected.. Nema veze, teramo dalje :)
|
Treti pat po dve prijavi.
Has not been selected, :no::no::no:
A navistina imav silna verba deka ke bide ovoj pat.
|
Jedna prijava, cetvrta godina za redom, corak :) pedeset karaktera oce da napisem....
|
Jedna prijava,prvi put.
Vise srece u sledecem izvlacenju:no:
|
Treći put, i opet HAS NOT itd.... Jebes ovo, odsad cu ja igrat loto
|
Prvi put i ništa, lagao bih kada bih rekao da sam očekivao ono famozno "has not been selected". Očekivao sam prvi put odmah sreću :bravo:
|
Winter_Strong |
04.05.2016 07:50 |
Prva prijava i neuspesna.
Prema sadasnjoj statistici 4% je izvucenih a ja sam procenio sansu 5%.
Nadam se da ce sledeca godina biti uspesnija i meni a i vama koji se nadate, kao i da ce malo vise njih "slucajno" izvuci sa ovih prostora.:drool:
|
Pozdrav, evo i ja da se javim da sam izvučen! Ovo je treća godina apliciranja i mene i supruge. Prošla je bila kritična što se tiče očekivanja a u ovu smo ušli gotovo kao i da nas ne zanima ali eto.... kada se najmanje nadaš :bravo: Želim da poručim onima koji nisu imali sreće da godinu dana jako brzo prođe kada počneš da menjaš stvari u svom životu a ne prepustiš sudbini da to radi umesto tebe!
|
Jelence13 |
04.05.2016 07:59 |
Kao što vidite u potpisu :nene:..nista idemo ponovo...valjda ce biti kad se najmanje nadamo :==D::==D:
|
bordi888 |
04.05.2016 08:22 |
Da se prijavim radi statistiku, 2 PRIJAVE PRVI PUT I ODMA SE POJAVI "HAS NOT BEEN SELECTED", Imao sam nadu da cu da dobijem ali eto, DUPLO NISTA! :smrc:
|
milenaa88 |
04.05.2016 08:37 |
I kod nas duplo nista, vise se ne secam koji put igramo mislim da je 6ti...
|
Katarina Jevremovic |
04.05.2016 10:34 |
I nama treci put, duple prijave i trece nista! Mozda sledeci put :blink:
|
zeljko76 |
04.05.2016 13:09 |
Cetvrta prijava za redom X2 moja supruga,dvoje dece i ja . I ovaj put "Has not been selected". Imam utisak da je verovatnija sedmica na Lotu nego na ovoj lutriji. U svakom slucaju puno srece Izvucenima a nama ostaje nada da cemo sledeci put imati vise SRECE !!!!!
Ovaj poslednji put sam imao osecaj da je to ono pravo i da cu biti medju izvucenima , tako da mi je ovaj "poraz" pao veoma tesko :smrc:.
|
treca prijava vjerenice i mene, nista.
svaki put je zelja sve veca, i sve smo tuzniji.
|
Ninovranje |
04.05.2016 16:36 |
You have been randomly selected
Prijavio druga po prvi put i HOOOP - You have been randomly selected :beer:
Ja sam igrao dva puta i nisam bio izvucen.
|
Ovo mi je mislim treći put da igram, mada je to prvi put bilo davno. Supruga je isto jednom samostalno pokušala al naravno nismo izabrani.
Prošle godine supruga i ja duplo ništa.
Ove godine ja sam bio srećni dobitnik: You - have been randomly selected :;D:
|
7. ili 8. put ista prica HAS NOT BEEN SELECTED....
Od mene dosta, stavljam tacku...Barem sam se dokopao Kanade u medjuvremenu...
svima zelim puno srece i zdravlja..
|
dejan1990 |
04.05.2016 22:05 |
Anketa bi bolje odslikavala procente izvucenih kada bi se moglo vise puta glasati. Manje vise vecina ljudi ovde ima 2 prijave a samo jedno korisnicko ime.
Bilo bi fantasticno da zaista imamo 6% izvucenih, ali realno je taj broj oko 1-2%
|
Zelena Lutrija
Supruga aplicirala,posto ja nisam zavrsio fax,a imam trogodisnju skolu...Prva prijava...Corak...Vise srece sledeci put... :-)
|
Kilimandzaro |
04.05.2016 22:12 |
Jedno petnaestak godina se povremeno prijavljujemo (ne znam tacno koliko puta smo poslali - mozda polovinu - oko 7) i sad smo izvuceni. Tj. ja, suprug nije, ali nije ni vazno (mada sam ja juce u uzbudjenju kompulzivno pokusavala da proverim i njegov broj iz neobjasnjivih razloga)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dejan1990
(Poruka 61539)
Anketa bi bolje odslikavala procente izvucenih kada bi se moglo vise puta glasati. Manje vise vecina ljudi ovde ima 2 prijave a samo jedno korisnicko ime.
Bilo bi fantasticno da zaista imamo 6% izvucenih, ali realno je taj broj oko 1-2%
|
2-3% je obicno sansa, za prijavljene iz Republike Srbije. Za Cro, Bih, Mkd nisam pratio brojke.
Anketa trenutno ne odslikava taj procenat. Dosta ljudi koji nisu izvuceni nisu ni ispunili anketu iako su na drugoj temi javili da nisu izvuceni. Isto tako svake godine imamo talas novih clanova koji se prijave tek posto budu izvuceni pa to malo podigne procenat. Videcemo za par dana kako ce se kretati stanje.
|
25. prijava (supruga i ja zajedno 20 puta) i opet ništa. Jako razočarani!
|
Na žalost ili na sreću jedan čovek jedan glas. Za sad mogu da potvrdim 6 NOT SELECTED i 1 selected. Niko nije član foruma...
|
5-6 prijava i nista, vrlo moguce da vise necu ni pokusavati
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivkodrg
(Poruka 61534)
7. ili 8. put ista prica HAS NOT BEEN SELECTED....
Od mene dosta, stavljam tacku...Barem sam se dokopao Kanade u medjuvremenu...
svima zelim puno srece i zdravlja..
|
Licno bih pre izabrao Kanadu nego Ameriku.
Sa srecom
|
rkoma1986 |
05.05.2016 10:24 |
Prvi put sam se prijavio, i izvucen sam. A uopste nisam imao neke ambicije da idem...
|
Cestitam svima koji su srecne ruke bili.:bravo: Ja ponovo nisam bila. Igram vise godina i nikako do sada da budem izvucena. Prethodnih godina sam uvek sa nestrpljenjem cekala provere,a onda posle niz razocarenja bude te strah i da proveris. Tako je i sada bilo,dugo sam razmisljala da sacekam pa kasnije da proverim,i evo ponovo nisam izvucena. Bas bez veze. Toliko se nadas,verujes a onda ponovo zid.
Drago mi je zbog svih vas koji ste pozelenili. Znam koliko bi meni znacilo, tako da mogu da zamislim vasu radost kolika je.
Cestitam vam od srca. Pozdrav veliki.
|
Pozdrav svima..
Iz 3-4 puta su me izvukli. Ovog puta sam zaboravio i da proverim, ništa nisam ni očekivao. Slučajno na facebooku video nečiji status "ko nije proverio neka proveri" i eto.. Totalno sam zblanut, ne znam odakle da krenem :)
Sa srećom svim izvučenima. Ovi koji sada nisu imali sreće, bez gubitka nade za neki drugi put..
Još jednom, pozdrav svima!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:42. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.