Interviews DV 2018
Stigao mi je mail da proverim update, medjutim ne znam koji je to 16tocifreni (16 karaktera) conformation number. Nista kao da ne radi... Pomoc?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tia
(Poruka 68087)
Stigao mi je mail da proverim update, medjutim ne znam koji je to 16tocifreni (16 karaktera) conformation number. Nista kao da ne radi... Pomoc?
|
Shvatih napokon,to je prvi broj koji smo dobili kada smo se prijavili na lutriju. Stigli dakle prvi mail-ovi za intervju.
|
| misternice |
14.08.2017 21:17 |
Citat:
(Poruka 68088)
Shvatih napokon,to je prvi broj koji smo dobili kada smo se prijavili na lutriju. Stigli dakle prvi mail-ovi za intervju.
|
Da li to znaci da ste dobili datum intervjua? Ako jeste, za kad su Vam zakazali?
|
| Bojanche |
15.08.2017 08:13 |
tia koji si cn? da vidimo dali ide po visa buletin-u,jer znam jos nekoga ko je sinoc dobio mail.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Bojanche
(Poruka 68092)
tia koji si cn? da vidimo dali ide po visa buletin-u,jer znam jos nekoga ko je sinoc dobio mail.
|
Imate me na spisku...00001xxx. Ocigledno ide po buletinu...Nisam spremna jos uvek da podelim info o tacnom datumu, prosto sam u stresu...svakako cu podeliti iskustvo. Ne znam kako ostali podnose iscekivanje, nama je bas stresno. Verovatno su i ostali po buletinu dobili mail samo se ne oglasavaju jos.
|
| lucky guy |
18.08.2017 20:59 |
Kod mene jos uvek nista 35xxx kad moze da se ocekuje?
|
| BetterFuture |
19.08.2017 06:09 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lucky guy
(Poruka 68127)
|
Verovatno ne pre maja/juna. Jos ne mozemo da znamo dinamiku zakazivanja.
|
| lucky guy |
19.08.2017 23:12 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 68131)
|
Da li to znaci da mogu da igram lutriju za 2019? Ako moj cn bude negde maja/juna 2018 a recimo ne pozelenim mada ne bi
|
| lucky guy |
19.08.2017 23:13 |
Citat:
(Poruka 68131)
|
Da li to znaci da mogu da igram lutriju za 2019? Ako moj cn bude negde maja/juna 2018 a ukolikonse desi da ne pozelenim
|
| BetterFuture |
19.08.2017 23:39 |
Citat:
(Poruka 68143)
Da li to znaci da mogu da igram lutriju za 2019? Ako moj cn bude negde maja/juna 2018 a ukolikonse desi da ne pozelenim
|
Mozete slobodno da se prijavite i za DV-2019. Zasto mislite da necete dobiti vizu?
|
| lucky guy |
20.08.2017 20:14 |
Ne znam pitam cisto onako.Ne bi trebalo da ne dobijem jer vec 8 godina radim sa njima,nemam kriminalnu proslost ali ipak zivim na KiM pa ko bi znao?Posto u onom.mailu pise da je ogranicen broj viza pa zato.
|
Citat:
(Poruka 68150)
Ne znam pitam cisto onako.Ne bi trebalo da ne dobijem jer vec 8 godina radim sa njima,nemam kriminalnu proslost ali ipak zivim na KiM pa ko bi znao?Posto u onom.mailu pise da je ogranicen broj viza pa zato.
|
Mislim da ne bi trebali da brinete :) Svako ko je izvucen dobio je vizu. Retki su slucajevi ( bar koliko sam upucena) da nisu dobili vize. Samo pratite Visa Bulletin,brojevi idu po Bulletinu :) Pozdrav vama :1081:
|
| lucky guy |
21.08.2017 09:06 |
Citat:
(Poruka 68144)
Mozete slobodno da se prijavite i za DV-2019. Zasto mislite da necete dobiti vizu?
|
Pitam onako mada ne bi trebalo jer od 2009 radim sa njima.E sad imam dvojno drzavljanstvo i prebivaliste nase i kosovsko s obzirom da su priznali kosovo.Zato pitam?Inace nemam kriminalnu proslost i slicno.
|
| lucky guy |
21.08.2017 09:10 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Makica@
(Poruka 68152)
Mislim da ne bi trebali da brinete :) Svako ko je izvucen dobio je vizu. Retki su slucajevi ( bar koliko sam upucena) da nisu dobili vize. Samo pratite Visa Bulletin,brojevi idu po Bulletinu :) Pozdrav vama :1081:
|
Hvala. Tako sam i ja cuo raspitivao se po Nisu. Vrlo retko odbiju nekog a svako ko je imao nekakvog kontakta sa njima radio za njih i slicno obicno biva odobreno. U svakom slucaju pratimp situaciju pa sta bude bice :) Cestitke i Vama. Saljem datum kad bude stigo mail.:bravo:
|
Citat:
(Poruka 68164)
Hvala. Tako sam i ja cuo raspitivao se po Nisu. Vrlo retko odbiju nekog a svako ko je imao nekakvog kontakta sa njima radio za njih i slicno obicno biva odobreno. U svakom slucaju pratimp situaciju pa sta bude bice :) Cestitke i Vama. Saljem datum kad bude stigo mail.:bravo:
|
Nema na cemu :) Svi zeljno iscekujemo datume :;D: Cestitke i vama,i pratimo Bulletin :bravo:
|
Drustvo,koliko razumem i ove godine je pred intervju potrebno pripremiti sledece:
1. Izvode iz maticne knjige rodjenih
2. Vencani list
3. Slike s vencanja i sl.
4. Diplome i svedocanstva zavrsene skole ili dokaz o radnom iskustvu
5. Potvrde iz suda i supa
6. Po dve fotografije 5x5 cm
7. Pasose
8. Izvestaj lekara
9. Potvrdu o sluzenju vojnog roka
Nista izvestaji iz banke? Nista pisma prijatelja/rodbine iz Amerike?
|
| misternice |
23.08.2017 15:27 |
Citat:
(Poruka 68184)
Drustvo,koliko razumem i ove godine je pred intervju potrebno pripremiti sledece:
2. Vencani list
7. Pasose
8. Izvestaj lekara
|
Pa to ne znamo dok nam ne stigne mejl u kome nas obavestavaju o terminu intervjua, o daljim koracima I potrebnim dokumentima.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik misternice
(Poruka 68185)
Pa to ne znamo dok nam ne stigne mejl u kome nas obavestavaju o terminu intervjua, o daljim koracima I potrebnim dokumentima.
|
U mailu upucuju na sajt ambasade koji je dostupan svima. Citajuci tako naleteh na tekst gde proces imigracije podrazumeva da pokazemo da necemo biti na teretu drzavi...medjutim nigde u potrebnim dokumentima nisam videla da pise ista o izvodima iz banke i sl. Ako po tome budu sudili ...e onda naopako.
|
| BetterFuture |
23.08.2017 17:53 |
Citat:
(Poruka 68186)
U mailu upucuju na sajt ambasade koji je dostupan svima. Citajuci tako naleteh na tekst gde proces imigracije podrazumeva da pokazemo da necemo biti na teretu drzavi...medjutim nigde u potrebnim dokumentima nisam videla da pise ista o izvodima iz banke i sl. Ako po tome budu sudili ...e onda naopako.
|
Za aplikante iz Srbije, do sada, nisu bili potrebni izvod iz banke kao niti bilo koji drugi dokaz da necete biti na teretu drzave. U Makedoniji je druga situacija (postoji tema)
|
| slucajni_prolaznik |
23.08.2017 22:33 |
Citat:
(Poruka 68186)
|
Dovoljno je da na poslednje pitanje na strani 66 (67 strana u pdf-u):
https://travel.state.gov/content/dam...20Exemplar.pdf
"Are you likely to become a public charge after you are admitted to the United States?" odgovorite sa "NO".
|
Citat:
(Poruka 68184)
2. Vencani list
7. Pasose
8. Izvestaj lekara
|
Mislim da samo to sto ste naveli,za imigratsku vizu mislim da nije potrebno da se dostavi nista drugo. Bar ne pise na sajtu, a misliim da vam u uputstvu koje ste dobili pise koja vam je dokumentacija potrebna za intervju,tako sam nesto razumela :suure:
https://travel.state.gov/content/vis...interview.html
https://travel.state.gov/content/vis...documents.html
|
Citat:
(Poruka 68194)
|
Upustvo kaze kliknite ovde za info o potrebnim dokumentima i sl...i salje na sajt. Mislim da me paranoja hvata, priblizilo se, medicinski pregled zakazan i sve sada deluje nekako realnije :blink::grin:
|
Citat:
(Poruka 68199)
Upustvo kaze kliknite ovde za info o potrebnim dokumentima i sl...i salje na sajt. Mislim da me paranoja hvata, priblizilo se, medicinski pregled zakazan i sve sada deluje nekako realnije :blink::grin:
|
Draga Tia, blago vama... vi ste nam prvi koliko mogu da primetim ovde pa povucite nogu. Opusteno I lagano pa ocekujemo pozitivne utiske I da brzo pozelenite. Spisak I chekirajte jedno po jedno. Srećno vam bilo!
|
| Niksovac |
24.08.2017 16:26 |
ds260
Ljudi do kada je poslednji rok da se posalje ds260, kraj septembra, oktobra?
Cekamo jos da ona izvadi dokumenta sa novim prezimenom i ja da promenim prebivaliste na licnoj da nam budu ista i onda cu da krenem da popunjavam.
Jel se ds260 moze popunjati iz vise puta ili kad jednom otvorim moram sve tada da zavrsim i sabmitujem.
Ako neko zna sigurno protokol, hvala, pozzz
|
| BetterFuture |
24.08.2017 21:03 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Niksovac
(Poruka 68205)
Ljudi do kada je poslednji rok da se posalje ds260, kraj septembra, oktobra?
Cekamo jos da ona izvadi dokumenta sa novim prezimenom i ja da promenim prebivaliste na licnoj da nam budu ista i onda cu da krenem da popunjavam.
Jel se ds260 moze popunjati iz vise puta ili kad jednom otvorim moram sve tada da zavrsim i sabmitujem.
Ako neko zna sigurno protokol, hvala, pozzz
|
1. Ne postoji zvanican datum do kada treba "poslati" DS-260. Mada, posle maja 2018, za DV-2018, nije sigurno da li bi stigli na vreme da zavrsite ceo proces.
2. Mozete popunjavati DS-260 iz vise puta. Potrebno je da kliknete na Save, da bi Vam se zapamtilo sve sto ste do tada uneli. Link ka zvanicnoj stranici sa objasnjenjem. Otvorite peto pitanje, "What happens....."
|
Citat:
(Poruka 68199)
|
Samo polako :) Bice sve u najboljen redu videcete i sami :) Kako clanovi foruma kazu iz procitanog intervju je samo formalnost i nista vise :) MI jos uvek iscekujemo :) Puno srece vam zelim,i bice sve u redu :1072:
|
| slucajni_prolaznik |
25.08.2017 13:02 |
Citat:
(Poruka 68199)
|
Lako je reci (sam sam se ziv istraumirao, priznajem), ali ne brinite. Sekiracijom se stanje ne popravlja. :obrva:
|
Hvala drustvance! Detalje cu podeliti naravno, mozda bude od koristi nekome.
|
Citat:
(Poruka 68184)
2. Vencani list
7. Pasose
8. Izvestaj lekara
|
Tia, ako nisi sigurna pitaj ili posalji email ambasadi. Znam da ranije nije trebalo ali ako si medju prvima na intervju, vredi pitati.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Rdja
(Poruka 68222)
Tia, ako nisi sigurna pitaj ili posalji email ambasadi. Znam da ranije nije trebalo ali ako si medju prvima na intervju, vredi pitati.
|
Hvala Rdjo...Dakle, sve prema instrukcijama(isto kao i prethodnih godina znaci) plus sve sto po licnom uverenju moze da doprinese da se kvalifikujemo za vizu.Jasno da je ovo po "licnom uverenju" opciono .
|
Nadam se da nece traziti dodatna dokumenta, ali vredi spremiti za svaki slucaj. Meni je intervju 17. Oktobra pa cu poneti dodatna dokumenta za finansije.
|
| RadovanSRB |
01.09.2017 15:06 |
Pozdrav ljudi!
Moj id broj je 05xxx,poslao sam DS 31.05. Da ne znate odprilike kad bi mogao da mi stigne email i kada da ocekujem zakazan intervju. Posto nisam upoznat sa Visa bulletin ili kako vec :D
|
prema VB u oktobru su brojevi do 2600, pitanje je da li ce biti ista dinamika i na dalje, ali svakako neki kraj novembra ili pocetak decembra ako se nastavi istim tempom :naughty:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik RadovanSRB
(Poruka 68276)
Pozdrav ljudi!
Moj id broj je 05xxx,poslao sam DS 31.05. Da ne znate odprilike kad bi mogao da mi stigne email i kada da ocekujem zakazan intervju. Posto nisam upoznat sa Visa bulletin ili kako vec :D
|
Ovo nije prava tema ali ... Ovo vam je Visa Bulletin,kada kliknete na 'Current Visa Bulletin - September 2017 ' skroz nize u odeljku 'C' cete videti Cut-Off broj to je 2600 za Oktobar. Sledeci Bulletin koji izlazi za par dana ce nam reci koji su Cut-Off za Novembar :)
https://travel.state.gov/content/vis.../bulletin.html
I tako svakog narednog meseca pratite brojeve,kada vas broj postane Current u tom mesecu,tada ocekujete email za intervju :) Nadam se da sam vam pomogla :) Veliki Pozdrav :1072:
|
| BetterFuture |
01.09.2017 22:16 |
Citat:
(Poruka 68279)
...I tako svakog narednog meseca pratite brojeve,kada vas broj postane Current u tom mesecu,tada ocekujete email za intervju
|
Pod uslovom i da je Ds-260 obradjen. Ne zaboravite da oba uslova moraju da budu zadovoljena da bi dobili poziv za intervju.
|
| misternice |
02.09.2017 05:56 |
Citat:
(Poruka 68283)
Pod uslovom i da je Ds-260 obradjen. Ne zaboravite da oba uslova moraju da budu zadovoljena da bi dobili poziv za intervju.
|
Tacno. Mada s obzirom na to da je DS poslat krajem maja verujem da ce intervju biti zakazan u prvom sledecem terminu kada njegov broj bude u opsegu.
|
| BetterFuture |
02.09.2017 08:55 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik misternice
(Poruka 68285)
...Mada s obzirom na to da je DS poslat krajem maja verujem da ce intervju biti zakazan u prvom sledecem terminu kada njegov broj bude u opsegu.
|
To ne mozemo da znamo, lako moze da bude i u decembru. Zavisi od vise faktora kao sto su koliko je obrazaca poslato u maju i da li je za konkretan obrazac potrebno vise vremena za obradu od uobicajenih 4-6 nedelja.
|
Citat:
(Poruka 68283)
|
Hvala vam kao i uvek,na odgovoru :) Zaboravila sam to da pomenem :suure:
|
Citat:
(Poruka 68127)
|
Mislim, u junu 2018.
Tko je ranijih godina bilo pravilo
|
Citat:
(Poruka 68279)
Ovo nije prava tema ali ... Ovo vam je Visa Bulletin,kada kliknete na 'Current Visa Bulletin - September 2017 ' skroz nize u odeljku 'C' cete videti Cut-Off broj to je 2600 za Oktobar. Sledeci Bulletin koji izlazi za par dana ce nam reci koji su Cut-Off za Novembar :)
https://travel.state.gov/content/vis.../bulletin.html
I tako svakog narednog meseca pratite brojeve,kada vas broj postane Current u tom mesecu,tada ocekujete email za intervju :) Nadam se da sam vam pomogla :) Veliki Pozdrav :1072:
|
Vidim da je krenulo odbrojavanje. Uhvatila me trema u momentu, a do intervijua imam sigurno 8-9 meseci. Kako će biti kad mi stigne mejl? :grin:
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:42. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.