![]() |
|
Da se prebrojimo..2010
Evo i za novu generaciju naših učenika...:)
Pekka 20xx oktobar/novembar |
nesto slabo ove godine.... :confused:
|
Polako, meni je bila stigla tek sredinom juna koverta :)
|
Da se prebrojimo..2010
O.K. da im onda damo jos malo fore. Taman kad se vratim s mora, da me saceka jedna bela...:1072:
|
Pozdrav svima
Samo da prijavim. Mojoj devojci je stigla koverta 21.5. Mozda vazno pomenuti da mail adresa nije bila u Bg-u. Reg broj 5xxx.
Sve pohvale za foru i one koji ga odrzavaju. Zaista jedino mesto sa svim potrebnim informacijama. |
Bane, cestitamo!
spremajte se polako, a ako vas ne mrzi - napisite nam i odakle ste... |
Zivimo i radimo u Bg-u. Mail adresa je bila u Surdulici (my home town). Ja sam do sada aplicirao 5 mozda 6 puta, a dobila je moja devojka iz treceg.
|
Cestitam Bane, sad mozes u potpis da stavis osnovne informacije i dobrodosao u zeleno jato! :bravo:
|
dakle, za sada troje:
pekka duskica banetova devojka . . . |
super!
Poceo novi krug i sve sitni brojevi ,ako se ne varam. |
Update:
pekka 20xx duskica 2xxx tamacharly 2xxx Bane 5xxx |
Intervju?
Tek sam sad saznao za ovaj forum :blink: i vidim prica se da na osnovu Case Number-a moze da se vidi kad bi mogao da bude zakazan intervju.
Moj broj je 2010EU000017XX, pa ako neko ima zivaca :) neka mi odgovori kada bi mogao da ocekujem razgovor (popunjene formulare im vratio 11. maja 2009.) Hvala svima i pozdrav |
Budi spreman vec u oktobru, imas jako nizak broj.
Dobrodosao i sretno dalje! |
:obrva:
Sima 17XX pekka 20xx duskica 2xxx tamacharly 2xxx Bane 5xxx |
Sima 17XX
pekka 20xx duskica 2xxx tamacharly 2xxx Bane 5xxx Mitar 10xxx asmikijev bata 12xxx ja 25xxx:grin: |
Cestitam ljudi od srca i zelim vam svaku srecu! :bravo:
I da se broj na spisku uveca! |
Citat:
|
Update:
Sima 17XX pekka 20xx duskica 2xxx tamacharly 2xxx Bane 5xxx Mitar 10xxx amilio (asmikijev bata) 12xxx Dejancic 25xxx |
Sima 17XX
pekka 20xx duskica 2xxx tamacharly 2xxx Bane 5xxx Mitar 10xxx amilio (asmikijev bata) 12xxx Nenaki 18xxx Dejancic 25xxx Ona se registrovala ali jos nije pisala nista. Nancy javi se!!! |
Pozdrav svima!
Sa zadovoljstvom se prikljucujem vasoj veseloj grupi imarkovic 20xxx |
Citat:
|
Cao svima!
Ja sam u medjuvremenu promenila prezima, tj. udala sam se. Da li je potrebno slati neki prevod izvoda iz knjige vencanih, ili samo da popunim papire na novo prezime? I nemam pojma sta nameravam tamo da radim. Ja sam lekar, ali naravno da necu to raditi dok ne nostrifikujem diplomu. Ne znam sta tu da napisem. Ako neko ima neki savet, bilo bi extra! Hvala! |
Izvinjavam se za prvo pitanje. Za pismene pise da treba vencani list. Od srece ne vidim dobro.
|
Citat:
|
da se i ja oglasim
Pozz svima, od mene "kao cool" :cool: i mog muza u euforiji. :woohoo:
Dobih pre neki dan kovertu (poslata 11-og maja). Broj je 12xxx. Jos koji dan cemo da se zgledamo pa onda saljemo papire! :==D: |
Bravo za novu generaciju zelenih 2010.
Sima 17XX pekka 20xx duskica 2xxx tamacharly 2xxx Bane 5xxx Mitar 10xxx amilio (asmikijev bata) 12xxx Zabica 12xxx Nenaki 18xxx imarkovic 20xxx Dejancic 25xxx Jesmo li nekog propustili? Ko nije tu nek se javi:book:? |
+1
I ja evo dobih koverat. Broj 19xxx. Nisam previse odusevljen, posto sam dobio i prije pet godina i nista se nije desilo.
Sta mislite kakvi su mi izgledi? Inace, vec sam poslao ispunjene formulare. |
Cestitam od srca svim dobitnicima! :bravo:
Pervan, kako mislis nije se nista dogodilo? :blink: Ove godine sanse su ti super sto se tice broja. |
Citat:
Takođe se pridružujem čestitkama svim srećnim dobitnicima i želim sve najbolje tokom procesa dobijanja viza i kasnijeg života u U.S. |
Svida mi se nova lista, ajde da vas je jos vise koji se ukljucujete u forum. Sigurna sam da cete naci puno korisnih informacija i odgovora na pitanja koja ce vam se muvati po glavi. Cestitke svima!!!
|
Pa, mislim, nisam dobio nikakav povratni odgovor, iako se baš i ne sjećam koji sam broj tada imao. Vukli su mi se ti papiri po doma i baš sam ih prošle godine pobacao.
Nisam naišao na takav post. Da li i ako te ne pozovu na intervju ti dobiješ dobiješ neko obavještenje da ti je povratni koverat primljen? Ja sam uvjeren da taj moj koverat nikad nije stigao na svoje odredište. |
Citat:
Tebi onda najverovatnije ili nije stigla ta koverta do njih ili nisi pratio Visa Bulletins pa ne znaš da li je uopšte tvoj broj došao na red za procesuiranje. |
Pitanje jedno za Pervan kada je dobio beli koverat,posto sam i ja iz Makedonije pa me interesuje koji je dan dobio Pozdrav
|
[quote=nastob;10528]Pitanje jedno za Pervan kada je dobio beli koverat,posto sam i ja iz Makedonije pa me interesuje koji je dan dobio Pozdrav[/QUOTE
Dobio sam ga prošle srijede. |
Iznenadilo me, poslala na nagovor druga, kad ono stize koverta pre par dana. Pa neka nam je sa srecom.
Pozdav svima Nensy 16xx |
Cestitke Nensy, super broj, vrlo nizak, na tvom mjestu bi vec pravila planove :)
|
Citat:
Ajde neka se javi neko sa slicnim brojem(iz 2009e) da vidimo kad mozes da ocekujes intervju. Pozdrav svima i cestitke novim dobitnicima. P.S.ja sam svoje sve koverte uvek u usa slao preporuceno i uvek su stizale na odrediste. Ako pak hocete da pratite i da ste sigurni, onda kao sto neko rece DHL ili FedEx :nene: |
Citat:
Evo i ja da se prijavim, meni je koverta stigla pre nekih 7, 8 dana , case number 10xxx sad bi trebalo da je popunim pa da saljem sutra, pozdrav svima |
Cestitke svim dobitnicima prve koverte! :bravo:
|
Cao svima, imam jedno pitanje. Mozda malo prosirujem temu ali da ne otvaram novu.
Dobila sam kovertu, a u medjuvremenu mi se promenio "status" tj udala sam se. :inlove: Da li je dovoljno da im posaljemo preveden i overen vencani list ili da vadimo onaj neki medjunarodni (samo sam cula da to postoji)? Pozz! |
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:35. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.