-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Prijava za lutriju DV-2013
Naletio sam na ovaj clanak u danasnjem broju lista "Alo" pa prenosim clanak. Nigdje zvanicno nisam vidio ovu informaciju da je Stejt Department odredio period prijavljivanja za DV-2013, pa ne znam odakle im informacija?! Ako je istina znaci da za sada nema nista od ukidanja lutrije.
Inace, mozete na ovoj temi kasnije pisati sve sto je vezano za informacije oko prijave za DV-2013 kako informacije budu dostupne.
Clanak:
http://www.alo.rs/vesti/38547/Otvore..._americku_vizu
Otvorena lutrija za američku vizu!
Utorak - 02.08.2011
Stejt department saopštio je da će prijavljivanje za lutrijski program viza za 2013. godinu početi 4. oktobra 2011. Svi koji žele da učestvuju u programu lutrije moraju da se registruju na sajtu „ www.dvlottery.state.gov“, koji će biti aktivan od 4. oktobra do 2. novembra 2011. godine.
Besplatna prijava za lutriju direktno na sajtu američke vlade moguća je samo u oktobru i novembru! Tokom cele godine, moguće je prijaviti se preko agencija, koje tu uslugu naplaćuju.
Za prijavljivanje za lutriju potrebno je da imate navršenih 18 godina, završenu četvorogodišnju srednju školu ili ukoliko nemate redovno završenih 12 godina školovanja (u USA se može završiti univerzitetski program bez srednjoškolske diplome), možete se prijaviti po osnovu radnog iskustva - ukoliko imate dve godine iskustva u poslednjih pet godina na poslovima koji zahtevaju dve godine obuke.
Ukoliko ste u bračnoj zajednici, i vi i supružnik/ca možete se prijaviti po jednom i navesti onog drugog kao „člana porodice“. Koga god da izvuku, dolazi cela porodica. U decu se računaju biološka i usvojena deca, kao i pastorci/ke do 21. godine starosti koji nisu u bračnoj zajednici.
Ipak, ako vas i izvuku u lutriji, zelena karta ne znači bezbolan i besplatan odlazak u Ameriku. Za ulazak u zemlju, gde se najpre čeka useljenička viza, potrebno je negde oko 10.000 dolara. Za različita dokumenta, lekarske preglede, plaćanje razgovora u ambasadi, avionske karte, ali i „štek“ za prve mesece, dok se ne nađe posao.
|
Evo i zvanicne informacije:
http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1318.html
DV 2013 Program-Online Registration
The online registration period for the 2013 Diversity Visa Program (DV-2013) will begin on Tuesday, October 4, 2011, at noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and conclude on Wednesday, November 2, 2011, at noon, Eastern Standard Time (EST) (GMT-5). Check back later for the DV-2013 instructions, which are not yet available.
|
albertas |
02.08.2011 13:30 |
Dobre vjesti ...Pitanje Jovke ...ako se zena i ja prijavimo sada u oktobru za 2013,a ona trudna 5 mjesec ...oboje bi se prijavili...dali se trudnoca navodi u aplikaciji ili kako to ide posto ako daj boze dobijemo, kako to kasnije ide posto bi se djete trebalo roditi u januaru ,a mi ako je neko uzet u obzir bi trebali znati rezultat u maju 2012 ako smo u pravu... pozdrav
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik albertas
(Poruka 24651)
Dobre vjesti ...Pitanje Jovke ...ako se zena i ja prijavimo sada u oktobru za 2013,a ona trudna 5 mjesec ...oboje bi se prijavili...dali se trudnoca navodi u aplikaciji ili kako to ide posto ako daj boze dobijemo, kako to kasnije ide posto bi se djete trebalo roditi u januaru ,a mi ako je neko uzet u obzir bi trebali znati rezultat u maju 2012 ako smo u pravu... pozdrav
|
Ako se dijete nije rodilo jos, onda ga nema jos. Samo navedes sebe, u ono clanovi familije zenu. Zena navodi muza. Ako vas izvuku kad se budu slali formulari (DS230) tu ces navesti i dijete: po datumu rodjenja ce vidjeti da se rodilo nakon prijave.
|
Positive Vibe |
02.08.2011 14:45 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke
(Poruka 24647)
Evo i zvanicne informacije:
http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1318.html
DV 2013 Program-Online Registration
The online registration period for the 2013 Diversity Visa Program (DV-2013) will begin on Tuesday, October 4, 2011, at noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and conclude on Wednesday, November 2, 2011, at noon, Eastern Standard Time (EST) (GMT-5). Check back later for the DV-2013 instructions, which are not yet available.
|
Uprkos svim iskusenjima DV program jos uvek funkcionise. :==D:
Dobra vest!
Jos malo pa prijavljivanje za DV2013 pocinje....
|
outer_space |
02.08.2011 14:57 |
dobra vest, iako nam je vreme svake godine sve manje saveznik. nadam se da će velika većina nas sa foruma imati daleko više sreće u ovom krugu izvlačenja.
pozdrav svima.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik albertas
(Poruka 24651)
|
Sve sto radis prilikom procedure oko papira moras da gledas iz trenutnog ugla, odnosno prikazujes stanje kakvo je taj dan kad nesto popunjavas. Ako na dan prijave dijete nije rodjeno ne mozes navesti da je tu. Trudnoca se ne navodi nigdje. Kasnije kada se rodi i ako te izvuku naknadno ces ih obavijestiti da je u medjuvremenu porodica dobila jos jednog clana. Nisi prvi koji ima tu situaciju niti ces imati problema u smislu da dijete ostane bez vize ako budette izvuceni. To je dio procedure gdje nema nikakvih problema (naravno ako je brak ili starateljstvo nad djetetom zakonski regulisano).
|
Isabelle |
02.08.2011 16:02 |
Super vijest , slazem se:1081::1081::1081:
Bila sam se malkice zabrinula i ja oko ukidanja, ali evo nove sanse..sad ce to brzo..Ja sam mislila da ce pomjeriti i prijave ove godine zbog komplikacija oko dv2012, ali eto sve ce biti u redu akoBogda....
NAdajmo se vise srece za sve u sljedecem krugu...:;D::;D::;D:
|
Iskren da budem proslo je razocarenje od izvlacenja, ali manji sam optimista za ubuduce nego prethodnih godina. Brine me to sto se svake godine smanjuje broj dobitnika iz zemalja bivse Juge, i osjecam da su mi sanse sve manje jer je i broj ucesnika sve veci. Jesam pozitivan ali i realan prema samom sebi. I ako ne ukinu ako smanje broj dobitnika na mizernu teoretsku cifru kao da su je i ukinuli ako su mi sanse samo teoretske kao da igram loto. Do sad je i bilo nekog veceg optimizma ali sad je ipak manje zbog konstantnog smanjenja dobtinika u jednoj godini. Do prije 5 godina je bilo 170 dfobitnika iz BiH, da bi prosle godine bilo 50. S obzirom da se nastavlja trend smanjenja dobitnika a rast ucesnika gdje su tu sanse jednog pojedinca?! Al dobro dok bude lutrije bice i nade. :;D:
|
ZeljkoUSA |
02.08.2011 18:17 |
Auuu, vec se pise o dv2013, koliko cu ih jos izbrojati...
Iskreno, nisam verovao da ce ukinuti lutriju ove godine, kao sto ne verujem da ce se skoro uopste ukinuti. Iako ne volim o tome, a niko to i ne radi ovde ipak je to politicko pitanje i otud veliki broj dobitnika iz Irana, Sirije,... Zbog toga se i Ameri bune, ali treba praviti opoziciju u svim zemljama, pogotovo rizicnim. Nista vise o tome...
Sve najbolje zelim forumasima pa da nas stvarno bude, barem malo, vise sledece godine...
Nastavicu sa slanjem pa sta bude... I corava koka ubode zrno, mozda cu i ja DV, konacno!!!
|
albertas |
02.08.2011 23:23 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA
(Poruka 24653)
Ako se dijete nije rodilo jos, onda ga nema jos. Samo navedes sebe, u ono clanovi familije zenu. Zena navodi muza. Ako vas izvuku kad se budu slali formulari (DS230) tu ces navesti i dijete: po datumu rodjenja ce vidjeti da se rodilo nakon prijave.
|
Hvala najljepsa na informacijama....puno si nam pomogao/la,ako budemo imali jos nekih nedoumica javit cemo se jos...veliki pozdrav.
|
albertas |
02.08.2011 23:31 |
Hvala lijepa na odgovoru...dobro je da jos uvijek ima lutrija....tako da postoji jos uvijek nada za bolje sutra.....pozdrav svima
|
chombe_bg |
04.08.2011 01:27 |
Bas se radujem sto se lutrija reklamira i po dnevnim novinama!To znaci da ce biti sve vise ljudi koji ce da se prijavljuju a i ovako nas iz godine u godinu sve manje i manje izvlace...:no:
|
TheNenad |
04.08.2011 01:49 |
^
Hahaha... Baš sam o tome razmišljao... Ima da se prijavi celo porodično stablo, bre, pa kasnije će biti pitanja "e, a 'de da vidim da l' mi je baba izvučena?" :==D:
Zaista mi zvuči dobro onda ideja da se plati neka sitna suma za prijavu, čisto da bi se otarasili od "ozbiljnih kandidata". Joj, jednoga dana...
|
Za sada je samo Alo objavio vest za novi krug lutrije. On je kao ekskluziva u odnosu na ostale. Svi ostali ce tu vest objaviti pocetkom Oktobra kad pocne prijava da podsete svoje citaoce na vreme tako da niko nece nista propustiti ko cita dnevnu stampu. Ljudi, lutrija jednostavno postaje premala prica za sve nas i treba traziti neka alternativna resenja za odlazak.
|
Pozdravljam sve prisutne članove,ja sam pokušavala sa prijavom nekoliko puta i na žalost za sada neuspešno. Čitala sam forum i pomislila da pitam, možda neko može da mi da informaciju i savet. Ja posedujem još jedno državljanstvo iz nama susednih zemalja i kod njih je broj za izvlačenje veći nego kod nas. Sada razmišljam na glas i molim da mi se neko pridruži u razmišljanju,šta ako bi se ja prijavila kao građanin te zemlje:wtf: iako sam samo formalno. Naime ja živim i radim u Srbiji???:nene:
Hvala svima koji žele sa mnom na glas razmišljati:1081:
|
ZeljkoUSA |
04.08.2011 09:08 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gorjana
(Poruka 24689)
Pozdravljam sve prisutne članove,ja sam pokušavala sa prijavom nekoliko puta i na žalost za sada neuspešno. Čitala sam forum i pomislila da pitam, možda neko može da mi da informaciju i savet. Ja posedujem još jedno državljanstvo iz nama susednih zemalja i kod njih je broj za izvlačenje veći nego kod nas. Sada razmišljam na glas i molim da mi se neko pridruži u razmišljanju,šta ako bi se ja prijavila kao građanin te zemlje:wtf: iako sam samo formalno. Naime ja živim i radim u Srbiji???:nene:
Hvala svima koji žele sa mnom na glas razmišljati:1081:
|
Prioritet za prijavu ima zemlja rodjenja. Ukoliko se ta zemlja ne kvalifikuje za lutriju onda se moze navesti zemlja ciji pasos se poseduje, a ima pravo ucesca...
Mislim da je vec pisano o tome na forumu, ali pisem sa telefona pa mi je teze da pronadjem temu... Mislim da je u tvom slucaju jedino ispravno (posto sve "nase" zemlje ucestvuju) staviti zemlju u kojoj si rodjena.
|
highvoltage84 |
04.08.2011 09:19 |
Da,baš kao što kaže Željko,ja sam rodjen u Slovenije i vodio sam se na osnovu nje prilikom izvlačenja,a ako ta zemlja rodjenja nema pravo da učestvuje na lutriji onda navedeš drugu državu tj. onu čije državljanstvo imaš.
|
albertas |
15.08.2011 11:02 |
Evo ljudi jos mjesec i pol...pa prijava pa sta bude,valjda ce biti srece neke za nas ove godine pogotovo za neke sto se prijavljuju po ko zna koji put....negdje sam citao na forumu da sada ne dolazi prva koverta ako te izvuku,vjerovatno nisam dobro procitao..znate li ista o tome?
|
Pozdrav,
nov sam na forumu pa bi da probam i ja da posaljem prijavu da pobegnem odavde. Zanima me da li moram da se registrujem prvo da bi slao prijavu u oktobru, ili to ide zajedno prijava i registracija u oktobru? Hvala.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik montela
(Poruka 24798)
Pozdrav,
nov sam na forumu pa bi da probam i ja da posaljem prijavu da pobegnem odavde. Zanima me da li moram da se registrujem prvo da bi slao prijavu u oktobru, ili to ide zajedno prijava i registracija u oktobru? Hvala.
|
Dobrodosao montela,
Ne znam na sta mislis za registraciju, ako mislis na prijavljivanje na dv lutriju to je na http://www.dvlottery.state.gov/ . Spremi sliku (600x600 px) i to je to. Sretno!
|
Citat:
(Poruka 24799)
Dobrodosao montela,
Ne znam na sta mislis za registraciju, ako mislis na prijavljivanje na dv lutriju to je na http://www.dvlottery.state.gov/ . Spremi sliku (600x600 px) i to je to. Sretno!
|
Hvala na brzom odgovoru, ali cu imati jos neka pitanja.
Ne razumem, ovu adresu sto si mi dao tu se prijavljujem od oktobra. Znaci nema nikakve registracije pre tog roka. Nadam se da sam u pravu. Da li moze pomoc oko slike? Slikam se u foto radnji pa prebacim od njih na moj komp ili postoji druga fora? Izvinjavam se na malo glupim pitanjima ali me shvati te. Hvala jos jednom i srecno svima.
|
Citat:
(Poruka 24800)
Hvala na brzom odgovoru, ali cu imati jos neka pitanja.
Ne razumem, ovu adresu sto si mi dao tu se prijavljujem od oktobra. Znaci nema nikakve registracije pre tog roka. Nadam se da sam u pravu. Da li moze pomoc oko slike? Slikam se u foto radnji pa prebacim od njih na moj komp ili postoji druga fora? Izvinjavam se na malo glupim pitanjima ali me shvati te. Hvala jos jednom i srecno svima.
|
Nije problem, tu smo da pomognemo.
Registracija prije roka? To je mozda ono kad te uhvate neke agencije pa ti pare traze i da time kao povecavas sanse da budes izvucen? Ne nasjedaj na to: aplikacija je besplatna i moze se uraditi samo na stranici koju sam navela gore. Nikad do sad nisam nikome placala da popuni formular za mene, kad sve sam mozes uraditi besplatno. Znaci oktobar cekaj i salji.
Slika? Ja sam uhvatila prijateljicu, stala pred bijeli zid i rekla joj da me uslika. Skinula na komp, smanjivala i smanjivala dok nije izaslo na 600x600 px. Ima na onoj stranici i photo validator i tu provjerila da li je slika OK prije nego sam poslala aplikaciju. (to je besplatna opcija) Druga opcija je da odes kod fotografa i naglasis da ti treba slika za americku vizu (to je taj format) i oni ce te pitati hoces li i sliku na CD (ovdje u BiH kad uzmes i elektronsku verziju, jer ti treba za turisticku vizu) dodje oko 24KM? Mozes uzeti i samo slike bez CD 14KM, pa skenirati tu sliku...
|
Citat:
(Poruka 24809)
Nije problem, tu smo da pomognemo.
Registracija prije roka? To je mozda ono kad te uhvate neke agencije pa ti pare traze i da time kao povecavas sanse da budes izvucen? Ne nasjedaj na to: aplikacija je besplatna i moze se uraditi samo na stranici koju sam navela gore. Nikad do sad nisam nikome placala da popuni formular za mene, kad sve sam mozes uraditi besplatno. Znaci oktobar cekaj i salji.
Slika? Ja sam uhvatila prijateljicu, stala pred bijeli zid i rekla joj da me uslika. Skinula na komp, smanjivala i smanjivala dok nije izaslo na 600x600 px. Ima na onoj stranici i photo validator i tu provjerila da li je slika OK prije nego sam poslala aplikaciju. (to je besplatna opcija) Druga opcija je da odes kod fotografa i naglasis da ti treba slika za americku vizu (to je taj format) i oni ce te pitati hoces li i sliku na CD (ovdje u BiH kad uzmes i elektronsku verziju, jer ti treba za turisticku vizu) dodje oko 24KM? Mozes uzeti i samo slike bez CD 14KM, pa skenirati tu sliku...
|
Ok hvala puno na informacijama. Čekamo oktobar i srećno. Pozdrav.
|
tamara-tasa |
16.08.2011 13:11 |
pitanje :D
Zanima me da li neko mozda zna ako se prijawimo owe godine kada je onda izvlacenje sledece godine? Nisam bas najbolje obavestena pa me interesuje . Nadam se da ce mi neko odgoworiti.Hwala! :) A da umalo da zaborawim u nekom clanku sam widela da pise da swi srbi koji se prijawe idu u ameriku posto ih ima weoma malo da li je to tacno ? ewo i sajta gde je to napiseno http://www.njuz.net/svi-gradani-srbi...-zelenu-kartu/ :) ja se nadam da je tacno ...
|
Silvija29 |
16.08.2011 13:27 |
Pozdrav svim forumasima, i ja sam nova na forumu, pridruzicu vam se i ja ove godine u prijavi, i nadam se da cemo imati srece :naughty:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik tamara-tasa
(Poruka 24814)
Zanima me da li neko mozda zna ako se prijawimo owe godine kada je onda izvlacenje sledece godine? Nisam bas najbolje obavestena pa me interesuje . Nadam se da ce mi neko odgoworiti.Hwala! :) A da umalo da zaborawim u nekom clanku sam widela da pise da swi srbi koji se prijawe idu u ameriku posto ih ima weoma malo da li je to tacno ? ewo i sajta gde je to napiseno http://www.njuz.net/svi-gradani-srbi...-zelenu-kartu/ :) ja se nadam da je tacno ...
|
Ma da, samo pozoves ambasadu da zakazes interwju - evo ti broj:011-587-896. Jedino sto ti treba ti je licna karta, uwerenje o drzawljanstwu i neka adresa u US na koju bi ti stigla dokumenta. To sve kad sredis, oni ti rezerwisu kartu i stan za prvo wreme dok se ne snadjes....
Swe u swemu, ako prodjes lekarski pregled i dokazes da ti sunce nije sprzilo mozak kao sto to izgleda na osnovu tvog posta i da znas svih 36 slova srpske azbuke, uspesan ziwot u US ti je zagarantovan. Wall Street place za tobom, sto vise takvih i ima zemlja da nam procweta.
|
Bravo Tamara!
Ju, dobro si mi rekla Tamara, idem odma' da javim i komsinici, pa da se sprema. Takvih nam pravih informacija treba na ovom forumu.
Ej, da -- dodaj obavezno trojku ispred broja za ambasadu sto je napisala Zana, promenili su centralu!
|
TheNenad |
16.08.2011 22:20 |
^
Recite mi da se šali... molim vas :nene:
.......
|
citizenx |
17.08.2011 15:03 |
hahahaahaha (smanjite ogranicenje broja karaktera po postu, makar na 20)
|
tamara-tasa |
17.08.2011 22:54 |
izwini molim te! ja nisam odavde vec iz druge drzave tako da me ne zanima...ako ti se ne svidja moj post ne komentarisi ga :P za zanu :P
|
albertas |
18.08.2011 01:36 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana
(Poruka 24817)
Ma da, samo pozoves ambasadu da zakazes interwju - evo ti broj:011-587-896. Jedino sto ti treba ti je licna karta, uwerenje o drzawljanstwu i neka adresa u US na koju bi ti stigla dokumenta. To sve kad sredis, oni ti rezerwisu kartu i stan za prvo wreme dok se ne snadjes....
Swe u swemu, ako prodjes lekarski pregled i dokazes da ti sunce nije sprzilo mozak kao sto to izgleda na osnovu tvog posta i da znas svih 36 slova srpske azbuke, uspesan ziwot u US ti je zagarantovan. Wall Street place za tobom, sto vise takvih i ima zemlja da nam procweta.
|
Cestitke za ovaj post hahhhhaha svaka cast............NO HARD FEELINGS Taso:1060:
|
Lidija_84 |
19.08.2011 00:13 |
Citat:
(Poruka 24799)
Dobrodosao montela,
|
Cao, ja sam nova. Reci mi molim te jel sad prijava za 2013. god i jel prosla prijava za 2012.? Tako sam razumela. Sad u oktobru ako se prijavim, kada se znaju izvuceni za 2013.?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lidija_84
(Poruka 24841)
Cao, ja sam nova. Reci mi molim te jel sad prijava za 2013. god i jel prosla prijava za 2012.? Tako sam razumela. Sad u oktobru ako se prijavim, kada se znaju izvuceni za 2013.?
|
Da u oktobru ako se prijavis to je za 2013. Izvlacenje je koliko sam shvatio u julu 2012, a dok u djes u program moze da bude kraj 2012 ili pocetak 2013l.
|
Citat:
(Poruka 24842)
Da u oktobru ako se prijavis to je za 2013. Izvlacenje je koliko sam shvatio u julu 2012, a dok u djes u program moze da bude kraj 2012 ili pocetak 2013.
|
Da u oktobru ako se prijavis to je za 2013. Izvlacenje je koliko sam shvatio u julu 2012, a dok u djes u program moze da bude kraj 2012 ili pocetak 2013. Ako budemo izvuceni.
|
Citat:
(Poruka 24843)
Da u oktobru ako se prijavis to je za 2013. Izvlacenje je koliko sam shvatio u julu 2012, a dok u djes u program moze da bude kraj 2012 ili pocetak 2013. Ako budemo izvuceni.
|
Sve je dobro navedeno, osim da ce biti rezultati u maju, ne u julu. Ovo je samo ove godine bilo i u maju (kad je oko 22.000 ljudi izvuceno iz prva dva dana prijavljivanja, pa su to otkazali 13. maja) i 15. jula. Puno srece vam zelim!
|
Bockyman |
19.08.2011 11:03 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana
(Poruka 24817)
|
:bravo::bravo::bravo:
:grin::grin::grin::grin:
:==D::==D::==D:
|
Lidija_84 |
19.08.2011 12:05 |
Svaka cast!!! Cestitam!!! A jel koverte stizu samo izvucenima ili kako???
|
zeleni068 |
19.08.2011 12:42 |
Izvucenima donosi licno Obama a ovim drugim Hilari!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lidija_84
(Poruka 24847)
Svaka cast!!! Cestitam!!! A jel koverte stizu samo izvucenima ili kako???
|
Lidija,
Moraš sačuvati confirmation number kojeg dobiješ kad se budeš prijavljivala u 10 mj. Izvlačenje je u 5/2012 i onda na stranicama dvlottery.state.gov provjeriš da li si izvučena. Ne šalju više nikome koverte i sama moraš provjerit da li si izvučena jer oni nikoga ne obavještavaju. Za provjeru ti naravno treba confirmation number - ako ga izgubiš možeš sve lagano zaboravit. Dakle, čuvaj broj!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:31. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.