- -
Pomoc
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1486)
Luka.Randjelovic |
05.10.2014 19:03 |
Pomoc
Imam 18 godina i zeleo bih da se prijavim za vizu, nego imam problem, razumeo sam da mora da se ima zavrsena srednja skola.
Ja je zavrsavam sledece godine, da li mogu da se prijavim pre zavrsetka ????
|
johnywalker |
05.10.2014 19:05 |
Ne. Uslov je da u trenutku prijave ispunjavas sve uslove. Znaci moras sacekati dok zavrsis srednju pa onda tek.
|
Zdravo,
Ne sum strucnjak no mislam deka cim imas 18 godini mozes da apliciras. No vo ponatamosniot proces eden od dvata uslova koi treba da gi ispolnuvas e da imas zavrseno NAJMALKU sredno skolo ( koe e vrednuvano vo "nivniot" sistem so otcena => od 7) i vtoriot, da imas rabotno iskustvo vo oblast koja isto taka e " vrednuvana vo "nivniot" sistem so otcena => od 7".
|
minimaxus |
08.10.2014 09:49 |
Odgovor je, ne.
Iz zvanicnog dokumenta (strana 2):
a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of formal elementary and secondary education;
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnywalker
(Poruka 49141)
Ne. Uslov je da u trenutku prijave ispunjavas sve uslove. Znaci moras sacekati dok zavrsis srednju pa onda tek.
|
Sve sto si napisao je apsolutno tacno, isto vazi i za ostale podatke oko bracnog statusa narocito, ako si ozenjen do tog trenutka onda pises nikog nije briga sto ces ti da zavrsis skolu do izvlacenja ili da se ozenis!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:44. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.