ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Marital status (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1488)

Balkanskitajfun 08.10.2014 09:30

Marital status

Imam vrlo skakljivo pitanje.
Udata sam ali ne zelim da prijavim muza u drugom delu aplikacije
Naime, prva strana je za mene ali ako izaberem da kliknem na "married" onda se automatski otvara nova stranica za njega.
Njega Green Card ne zanima i spremna sam ako sam pre-selektovana da idem sama za USA.

Na koji nacin mogu da se prijavim sama a da ako budem pre-selektovana mi Amerikanci ne prave problem?
Da li da kliknem na "legally separated" sto nije TRENUTNo istina.
Hvala unapred.

pelcer224 08.10.2014 09:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Balkanskitajfun (Poruka 49262)
Naime, prva strana je za mene ali ako izaberem da kliknem na "married" onda se automatski otvara nova stranica za njega.
Njega Green Card ne zanima i spremna sam ako sam pre-selektovana da idem sama za USA.

Na koji nacin mogu da se prijavim sama a da ako budem pre-selektovana mi Amerikanci ne prave problem?
Hvala unapred.

Moras uneti njegove podatke u prijavi kroz opciju married, racunajuci i njegovu sliku, a ako budes dobitinik udji sama u proceduru salji formulare samo za sebe i idi sama, njega niko nece niti tjerati niti mora nesto da popuni, a uz to ne mora da zna da si ti u proceduri. To ti je jedini put. Sve sto uneses netacno na dan prijave poput toga da si razvedena a nisi, i ne budes mogla dokazati na papiru, za njih si gotova!
Moze covjek da u prijavi pogresno popuni licne podatke, pogrijesi datum rodjenja, drzavu, sliku i slicne stvari, ali tu gresku moze i dokazati papirom i dokazima da je tako bilo 8.10.2014 na dan prijave, ali ti ne mozes dokazati da si 8.10.2014 bila razvedena.

Andrija89 08.10.2014 09:42

Ako si udata(a jesi), moras da oznacis. Ako budes izvucena ti kao nosilac aplikacije mozes da ides sama, a on kao tvoj muz moze da (ako hoce) ide sa tobom.

dakiva 08.10.2014 10:21

Mene zanima nešto slično. Ja sam sve uredno prijavio, ali bih, u slučaju da budem izvučen, prvo otišao ja, da pripremim teren. E sad, zanima me šta bi se desilo ako moja žena i dete ne bi ušli u USA u roku od 6 meseci? Kakvi bi problemi mogli da nastanu?

pelcer224 08.10.2014 10:58

Nema nikakvog problema. Ti ostajes tamo, oni ovamo, istekle im vize nisu usli u USA, mogu se pozdraviti sa tobom i ti sa njima. Objasnjeno na 5 tema.

Balkanskitajfun 08.10.2014 12:14

Hvala na brzim odgovorima.
Tako sam i mislila da cete reci.

SRBghost 08.10.2014 14:12

Citat:

Hvala unapred.

Hm... Prvo, MORAS prijaviti i muza. MORAS popuniti prijavu sa njegovim podacima i MORAS (99%) se (u slucaju da te izvuku) na intervjuu pojaviti sa njim.

Drugo, ako vec hoces da se razvodis (tako sam shvatio iz "ako me izvuku ja odoh"), razvedi se kao covek sa njim, pa se prijavljuj. Ovako sam ja shvatio (nemoj pogresno da me shvatis) da ti je on kao zivotni sponzor do emigracije. Iskreno se nadam da sam to shvatio pogresno.

markom 14.03.2015 19:47

Citat:

Hvala unapred.

Dobro vece svima,slicno pitanje imam. Uprijavi napisem da sam u braku a ako me izvuku i kada odem na prijavu razvedem se u medjuvremenu sta onda ?

IgorMAD 14.03.2015 21:14

Sve napisete kako jeste, ne smete da slazete bilo sta.
Ukoliko vas izvuku samo odete na intervju sami i to je to.

chicagopn 01.10.2015 17:01

zabolese me prsti trazeci ovo pitanje...ovako, moj drugar se hoce prijaviti on zivi sa devojkom i imaju dete nisu vencani ,da li moraju da se vencaju pre prijave ili ne,i kako to ide ako on bude izvucen ili obrnuto,hvala puno

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:13.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.