![]() |
|
DV2018 - Problem s proverom rezultata lutrije
Vise ljudi na ovom forumu, koliko vidim i globalno dobija rezultat da podaci nisu validni nakon unosa svojih prijavnih podataka za 2018.
U mom slucaju je na obe prijave ovakva stvar u pitanju. S obzirom da je tema vazna (ne videh slicnu na postojecim temama podforuma) i ocigledno da nema veze s diskvalifikacijom i sl. istom sam hteo da otvorim diskusiju i da ukoliko neko u medjuvremenu nesto sazna, podeli ovde. Izgleda da je stvarno nesto tehnicki zakazalo opet... Evo i jednog linka gde se diskutuje o istom: http://britsimonsays.com/ Dakle jedino sto je u ovom trenutku izvesno je da treba sacekati i da su oni verovatno uocili/primetili problem do sada. |
Ista situacija kod mene, mada sam ja navikao na HAS NOT BEEN SELECTED, ali ajd sad davljenik se za slamku hvata...
|
|
bbbbb
Isto i kod mene javlja da podaci nisu validni, popravice oni to brzo :)
|
Zvanicna potvrda da postoji problem!
Evo na twiteru je DV lutrija potvrdila technical issue :-)
Jos uvek ima sanse, ne klikcite, sacekajte dok se status sa greskom ne promeni, u medjuvremenu pratite ih na twitteru. Evo update-a za vec postavljeni link: http://britsimonsays.com/dv2018-info...alid-update-2/ |
Cao drustvo!
Ja dva dana nisam mogla da se ulogujem na Forum, dobijala sam obavestenje tipa: "pogresna lozinka/user name, a sada ne mogu da proverim ni rezultate Lutrije. Ne znam u cemu je problem. Ukucavala sam i kao CN2018... i samo 2018... sa velikim slovima. Ukucavam prezime kao sto trazi, pa ukucavam i ime i prezime i opet ne moze... Veceras prvi put proveravam rezultate. Da li neko zna sta se desava? Hvala. Pozdrav. |
Izvinjavam se. Neko je vec odgovorio dok sam pisala. Provericu opet za par dana. U medjuvremenu cestitam dobitnicima!
|
Novi update
U medjuvremenu su javili i da nece biti novog izvlacenja, dakle da je problem samo sa pristupom za neke prijave. Rade i dalje na tome.
|
I ja sam pokusala da pogledam i pise mi da mi nisu podaci tacni...
a onda sam se konacno ulogovala i HAS NOT BEEN SELECTED. Prvi put sam se prijavila. Ali necu da odustanem. |
Ovo sa ovim problemom sto neki ne mogu da vide rezultate cini mi se da uopste nisu bili u sistemu evdentirani! Iz tog razloga im ne prihvata podatke I izbacuje kao uncorrect! Mozda poniste sve pa opet pokusaju iz pocetka:smrc:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:30. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.