-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
jkljlkjlkjl |
03.11.2008 13:00 |
DV Aplikacija i Naša slova ščćđž
Da li treba pisati našom latinicom, ili tipa "Zeljko Jovanovic, Pancevo"?
|
Treba popunjavati bez tzv. YU slova, znaci kao sto si naveo Zeljko Jovanovic, Pancevo
Ako ti stigne prva koverta onda imas naznaceno gde da upises ime i prezime lokalnim alfabetom.
|
steficacvek |
03.11.2008 13:03 |
ima dio gdje trebas napisati i sa nasim slovima, na pocetku, mislim da pise name in your native alphabet
ostala polja bez afrikata
|
jkljlkjlkjl |
04.11.2008 11:13 |
Hvala vam puno!
|
vucicivan |
23.11.2009 14:29 |
Pitanje oko popunjavanja aplikacije
Da li prilikom popunjavanja aplikacije imena, prezimena i adrese kucam č,ć,đ,š,ž ili ne? Hvala unapred na odgovoru.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vucicivan
(Poruka 12891)
Da li prilikom popunjavanja aplikacije imena, prezimena i adrese kucam č,ć,đ,š,ž ili ne? Hvala unapred na odgovoru.
|
Nema potrebe da kucas slova sa kvacicama
|
Ne da nema potrebe, nego ne trebaš po pravilima lutrije da ih kucaš!
|
Neverhood |
04.12.2009 11:54 |
Ja imam nešto kompleksniji problem. Dakle prezime mi je Serfőző(o sa ušima ili čirokijem kome se kako svidi) međutim otkako znam za sebe, svuda sam se potpisivao i svuda sam vođen kao Šerfeze(Lična,Pasoš) zbog ne postojanja ovih slova u srpko-hrvatskom, pa u srpkom jeziku.
Ja sam se prijavio na lutriju kao Serfeze, jer mi je to bilo logično, medjutim sad sam pokrenuo proceduru za novu liču i pasoš i malko su me tete iznenadile. Više se neću voditi kao Šerfeze nego kao Serfőző.
Damn, nadam se da mi ovo nece praviti problem.
Mišljenje?
|
Ne bi trebalo da ti pravi problem. Pošto ti ostaju stara dokumenta koja su poništena (jer su vize u pasošima i dalje validne, naravno ako su u roku važnosti, nema veze što je pasoš poništen), i baš iz tog straha, ti ih priloži.
Stare pasoše probuše kada ti izdaju novi biometrijski.
Stare lične karte pečatiraju sa ''PONIŠTENO'' kada ti izdaju novu lk.
|
Neverhood |
04.12.2009 12:18 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dare_ns
(Poruka 13186)
Ne bi trebalo da ti pravi problem. Pošto ti ostaju stara dokumenta koja su poništena (jer su vize u pasošima i dalje validne, naravno ako su u roku važnosti, nema veze što je pasoš poništen), i baš iz tog straha, ti ih priloži.
Stare pasoše probuše kada ti izdaju novi biometrijski.
Stare lične karte pečatiraju sa ''PONIŠTENO'' kada ti izdaju novu lk.
|
Hvala na ultra brzom odgovoru!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:20. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.