![]() |
|
DV-2010 Prve koverte
Poz,
za sve vas koji cekate prvu kovertu informacija iz KCC-a je da ce ove godine koverte malo kasniti, i da ce umjesto marta prvi krug biti u aprilu. Tako da se strpite jos malo..:) Srecno svima. I da izvor ove vijesti je : http://forums.immigration.com/showthread.php?t=294771 post broj 8. |
Evo izgleda da je ovo bila dezinformacija..
Juce covjek u Turskoj dobio NL. Broj 736. Sa srecom ljudi. |
Kako ja mrzim kada bacaju bombe:wacko:
Sretno svima naravno:) Da nam bude ova godina sretna:grin: |
Jao, dosta mojih prijatelja i rodbine se prijavilo....bas bih voleo da ih izvuku :-) Najbolji nacin da se vidis sa svojima je da ih preselis vamo :-)
Nego, srecno svima koji ste prosle godine igrali...da i vi uskoro osetite svo ovo uzbudjenje koje usledi nakon prve koverte :-) |
I ja vam ljudi zelim srecu, svima koji nas pratite i ucestvujete u ovim diskusijama/terapijama:;D:
Jedva cekam da krene nova euforija:==D: |
konacno mogu da pisem :) jeeeeeeeee :ludak:
e pa eto da se oglasim po prvi put i ako vec neko vreme svakodnevno pratim desvanja na forumu i jako mi je drago sto postoji :grin: :bravo: ja sam se ove godine prvi put prijavila i nekako imam bas dobar osecaj :) eto samo sam htela da kazem da sam jako jako nestrpljiva :aa: i sto je najgore posto svaki dan postar zvoni bas meni na interfon od skoro 40 stanova svaki put se strecnem :) mislim kad budem procitala ovde kad prvi bude dobio cuvenu kovertu da cu odlepiti :blink: dok ne stigne i meni :obrva: eto pozdravljam vas sve nestrpljive i sve koji nas bodrite :1081: |
Hahaha... welcome:==D:
Bas smo Srdjevic i ja komentarisali zasto ti je nick bio sive boje, tada nisi mogla ni da postujes - to je bilo jer nisi zavrsila registraciju, ostala ti je email verifikacija, mislim da je isto to i Zivkovica mucilo neko vreme. Znao sam ja da ce cim upisem "zelim srecu svima koji nas prate" neko nov da se javi hehe:grin: |
Dobro dosla na forum...
|
Citat:
Mogli bi ove godine da nas obraduju da prime sve koji su se prijavili ... sigurno nije u pitanju velika cifra :woohoo: |
joooj, dok nisam videla da je otvorena ova tema, skoro da nisam ni razmisljala o tome da je uskoro vreme...
sada je vec pocela da me trese groznica, i bas bih volela da bas ja budem prva koja ce javiti "stigla je!" :1072: |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:36. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.