-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
ljiljadule |
13.05.2008 21:37 |
Kako stižu koverte?
Veliki pozdrav svima,posto do sada nisam primetio da je bilo price o tome,kako koverte stizu?Da li preporuceno,ili direktno stize koverta u sanduce?To pitam zato sto u prepodnevnim casovima nema niko kod kuce.Da li je jos neko dobio ovih dana kovertu?Puno srece svima.
Dule
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ljiljadule
(Poruka 2036)
...kako koverte stizu?Da li preporuceno,ili direktno stize koverta u sanduce?...
|
E to je vec zalosno, nasu je postar presavio uzduz na pola i nagurao koliko je mogao u postansko sanduce (jedno od mnogih u 15-o spratnoj zgradi) tako da je vise virila nego sto je bila unutra i mogao je svako da je uzme-iscepa-baci.
|
Zdravo svima!
Ne bih da zvucim kao pesimista, ali kako prolaze dani sve je manje nade...
Meni je ovo treca prijava i svake godine pomislim sada cu sigurno dobiti beli koverat kad ono medjutim...(samo racuni stizu)
Naime, zelim svima da pozelim srecu u ovogodisnjem izvlacenju, veliko HVALA Milosu na svim informacijama, podrsci i svemu sto radi za nas...
Ko zna mozda bas danas stigne!?
SRECNO!!!
|
Matchkytza88 |
14.05.2008 16:01 |
Mene iznenadjuje koliko je ljudi vec dobilo koverte, tako da joj se ja ove godine bas i ne nadam... Nastavicu da se prijavljujem, pa sta bude...
|
ljiljadule |
14.05.2008 21:31 |
POZDRAV ZA xeg
Citat:
Prvobitno poslao korisnik xeg
(Poruka 2037)
E to je vec zalosno, nasu je postar presavio uzduz na pola i nagurao koliko je mogao u postansko sanduce (jedno od mnogih u 15-o spratnoj zgradi) tako da je vise virila nego sto je bila unutra i mogao je svako da je uzme-iscepa-baci.
|
Hvala na informaciji,i mi bi zeleli samo da je ugledamo pa neka je postar ispresavija i 5 puta.Jos jednom pozdrav,puno srece i uspeha.
|
Ne znam zasto, ali ja sebe opet vidim pocetkom Oktobra kako sedim za kompom i popunjavam aplikaciju za novo kolo lutrije...da ih dele 300.000, ja bi izvisio, baksuz.
Svaka cast ljudi, ko je dobio nek mu je sa srecom, da sredite sve sto pre!!
|
Ne gubi nadu, jos ima vremena!
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mirjana
(Poruka 2039)
Zdravo svima!
Meni je ovo treca prijava i svake godine pomislim sada cu sigurno dobiti beli koverat kad ono medjutim...(samo racuni stizu)
Naime, zelim svima da pozelim srecu u ovogodisnjem izvlacenju, veliko HVALA Milosu na svim informacijama, podrsci i svemu sto radi za nas...
SRECNO!!!
|
Pozdrav!
Ne gubi nadu, tek je maj mesec, imas jos i maj i jun, mozda cak i jul, pocetak avgusta...ima jos vremena, koverte su tek pocele da stizu...
Pozdrav i puno srece!
|
Unesi malo optimizma!
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Darko
(Poruka 2050)
Ne znam zasto, ali ja sebe opet vidim pocetkom Oktobra kako sedim za kompom i popunjavam aplikaciju za novo kolo lutrije...da ih dele 300.000, ja bi izvisio, baksuz.
Svaka cast ljudi, ko je dobio nek mu je sa srecom, da sredite sve sto pre!!
|
Ima jos vremena da ti dodje koverta, nemas potrebe za pesimizmom, imas vremena do kraja jula, mozda pocetka avgusta...puno srece.....
Pozdrav!:)
|
Obicna posta!
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ljiljadule
(Poruka 2036)
Veliki pozdrav svima,posto do sada nisam primetio da je bilo price o tome,kako koverte stizu?Da li preporuceno,ili direktno stize koverta u sanduce?To pitam zato sto u prepodnevnim casovima nema niko kod kuce.Da li je jos neko dobio ovih dana kovertu?Puno srece svima.
Dule
|
Meni je koverta stigla obicnom postom, ne preporuceno...samo su je ubacili u sanduce, kako prvu, tako i drugu...
Srecno!:)
|
Mirjana puno srece i sve najbolje!
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mirjana
(Poruka 2039)
Zdravo svima!
SRECNO!!!
|
Mirjana, budi optimista, plz...Ima jos vremena za prvu kovertu, tek je pocela da stize, samo budi strpljiva...puno srece...
Pozdrav!:)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:32. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.