-
Druga koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=4)
druga koverta za dv 2010
Da li neko zna od kada do kada dolaze druge koverte za dv 2010?
Pozdrav-Dario
|
nocturno |
29.08.2009 08:07 |
Ćao,
Druga koverta obično stiže između 4 i 8 nedelja pre očekicanog datuma intervjua.
12.06.2009.: Dokumenta poslata nazad u KCC
15.06.2009.: Dokumenta uručena u KCC
Reply With Quote
|
Info iz KCC-a
Dobili smo info iz KCC-a da je case obradjen (sto se vidi i iz biltena) i da je druga koverta poslata 28.8.2009.
Interviju je zakazan za kraj oktobra. :bravo:
Ranije sam procitao na forumu da druga koverta stize negde iz Evrope tako da je ocekujeno u toku naredne nedelje, sto ce biti bezmalo dva meseca pre intervijua.
|
dreadnot |
31.08.2009 08:16 |
Lepo, bogme, ide, ide... ovo je prvi objavljeni slucaj za DV 2010 da stize i druga koverta... mi sa vecim brojevima i dalje nestrpljivo cekamo...
|
Jos jedan detalj. Info iz ambasade u Beogradu.
Kazu da im KCC prosledjuje nase case-ve tek polovinom septembra.
Za sada daju samo opste informacije.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Bane
(Poruka 11379)
Dobili smo info iz KCC-a da je case obradjen (sto se vidi i iz biltena) i da je druga koverta poslata 28.8.2009.
Interviju je zakazan za kraj oktobra. :bravo:
Ranije sam procitao na forumu da druga koverta stize negde iz Evrope tako da je ocekujeno u toku naredne nedelje, sto ce biti bezmalo dva meseca pre intervijua.
|
Bane, kako si to video iz biltena? Ja sam samo nasla da je cutoff number za oktobar 9100. Zanima me jer mi je jako vazno da sto pre saznam kad ce nam biti intervju, a iskreno mu se nadamo sto pre. Nije mi logicno da su krajem avgusta obradili 5000 a da im jos dva meseca treba za narednih 4000. Ili sam ja to nesto sve pogresno ukapirala...? :ajojoj: Molim ako neko ume da mi objasni :)
|
Sloba_Kg |
05.09.2009 03:43 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zabica
(Poruka 11405)
Bane, kako si to video iz biltena? Ja sam samo nasla da je cutoff number za oktobar 9100. Zanima me jer mi je jako vazno da sto pre saznam kad ce nam biti intervju, a iskreno mu se nadamo sto pre. Nije mi logicno da su krajem avgusta obradili 5000 a da im jos dva meseca treba za narednih 4000. Ili sam ja to nesto sve pogresno ukapirala...? :ajojoj: Molim ako neko ume da mi objasni :)
|
Nama je prosle godine bio case number blizu 12000 i imali smo intervju 15.januara iako je po biltenu trebalo da bude u decembru. Mislim da su zbog silnih neradnih dana malo zastajali...
To je sto ja mogu da pomognem...
|
Hvala Slobo. Lepo bi bilo da bude decembar, ali ocigledno nema pravila pa nam ostaje samo cekanje. Pozz!
|
dreamerns |
05.09.2009 23:36 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sloba_Kg
(Poruka 11408)
Nama je prosle godine bio case number blizu 12000 i imali smo intervju 15.januara iako je po biltenu trebalo da bude u decembru. Mislim da su zbog silnih neradnih dana malo zastajali...
To je sto ja mogu da pomognem...
|
I mi smo imali takav broj pretprosle godine i intervju nam je bio zakazan za 16. januar.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
(Poruka 11419)
I mi smo imali takav broj pretprosle godine i intervju nam je bio zakazan za 16. januar.
|
Mislim da ce ove godine ici to dosta brze, cut off je za okt. ~9k a inace, proslih godina, je bio ~6k tako da mislim da postoji verovatnoca da ce 12.000 brojevi biti jos u novembru.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:09. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.