-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
Siberian |
20.09.2009 17:14 |
ziveti od kamate
znaci stekanje zelenih novcanica u usa do nekih 100k dal investicijom u nekretnine il bilo kako vec posle skupis pare i u srbiju u dve banke raspodelis i zivis od kamatica, dal pretvoris u dinare il u evre.
sta mislite o svemu tome.
neka iskustva.
saveti.
|
Sloba_Kg |
20.09.2009 18:10 |
I pojave se Jezda i Dafina i pokupe sve pare opet !!!
ne znam koliko je to pametno. Srbija je to.
|
Siberian |
20.09.2009 18:19 |
pa u svemu ima rizika, mada srpska vlada od nedavno osigurava stednju fizickim licima do 50k evra.
|
Primera radi, imas uslove od Societe Generale ovde: $100,000 orocis na 36 meseci, dobijes 2.20% godisnje (ako stedis u evrima onda 5.45%). To je grubim obracunom $2,200 kamate godisnje - e sad malo je komplikovanija tacna kalkulacija i sve zavisi da li se compounds daily, monthly, quarterly, semiannualy, annualy and when it gets credited on your account (ako je monthly na primer, onda je godisnji iznos $2,222.32). Svi oni sada rade personal banking, tako da mogu da ti objasne koji je najbolji vid stednje i tacne cifre.
|
dreamerns |
21.09.2009 15:26 |
Znam da u jednoj banci u srbiji imas kamatu 7% godisnje. Treba se raspitati, ali sada su trenutno dobri uslovi da se oroci. Razlog: pa za svaki kredit trebaju da se pokriju 40%...jbg...treba im novac :-)
Ovde je orocavanje bull shit. Imas toliko smesnu kamatu, da je glupo i pominjati...jednostavno, kada orocavas ti nemas rizika i oni smatraju da je to sranje (ziveti sigurnim zivotom). Tako da se ovde vise isplati ulagati u akcije i sl....ili otici u las vegas, pa videti sta se moze sa ustedjevinom uraditi :-)
|
Siberian |
22.09.2009 07:32 |
da, a mozes i pretvoriti i u dinare, jeste da imas vecih rizika ali imas i vecih dobitaka, ovde da se stedi i zivi od kamate ne vredi.
|
dreamerns |
22.09.2009 16:09 |
Ulazi u akcije, to ovde svi rade. Imas i investicione fondove. Naravno...postoji rizik, ali postoje i oni niskog rizika (ali i manji profit). Zato ljudi ovde ganjaju 401k.....kockanje za penziju :-)
|
dreadnot |
23.09.2009 09:17 |
Las Vegas je majka... ja bih sve pare na crveno, pa sta bude... U stvari, ne bi mi smetalo da malo vrtim rulet ili delim karte tamo, to sam i ovde radio... ne znam samo kakve su plate krupijeima, dal od toga moze da se pristedi... A onda svi kod mene, da napunimo dzepove :green:
|
Sloba_Kg |
24.09.2009 18:32 |
Moze, moze ali prvo ti nama dodji ovde pa cemo da razradimo kombinaciju :)
|
Siberian |
03.10.2009 05:17 |
lepo je ziveti na ruletu a jos bolje igrati se snjim:grin:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:46. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.