ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Prv kovert (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=683)

dalibor_mkd 07.06.2010 14:35

Prv kovert

Pozdrav do site na forumov,jas sum nov tuka i se prijaviv za DV2011.Dali nekoj moze da mi kaze koga stignuva najkasno prvata koverta,i dali stignuva pokasno od Srbija ili Hrvatska?Dali seuste mozam da se nadevam do krajot na juni?Vi blagodaram i citav na nekoj mislam postari postovi deka ima slucaevi koga nekoj ke bide izvlecen i otide vo USA nikogas da ne se pojavi na forumov i da go spodeli iskustvoto.Bas mi e drago sto ima eden vakov forum i od deneska ke bidam aktiven clen :)) Za onie sto seuste ja cekaat prvata koverta im posakuvam mnogu sreka,i dokolku nekoj ne razbira Makedonski :)) ke mu prevedam,a se nadevam nema takvi bidejki sme bile eden narod :))Se nadevam za brz odgovor.Pozdrav od Makedonija

nataly 07.06.2010 15:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dalibor_mkd (Poruka 16438)
Pozdrav do site na forumov,jas sum nov tuka i se prijaviv za DV2011.Dali nekoj moze da mi kaze koga stignuva najkasno prvata koverta,i dali stignuva pokasno od Srbija ili Hrvatska?Dali seuste mozam da se nadevam do krajot na juni?Vi blagodaram i citav na nekoj mislam postari postovi deka ima slucaevi koga nekoj ke bide izvlecen i otide vo USA nikogas da ne se pojavi na forumov i da go spodeli iskustvoto.Bas mi e drago sto ima eden vakov forum i od deneska ke bidam aktiven clen :)) Za onie sto seuste ja cekaat prvata koverta im posakuvam mnogu sreka,i dokolku nekoj ne razbira Makedonski :)) ke mu prevedam,a se nadevam nema takvi bidejki sme bile eden narod :))Se nadevam za brz odgovor.Pozdrav od Makedonija

jas razbiram :grin::grin::grin::grin: , pozdrav i dobrodojde, ja mislam da ne e kasno do kraj na jun za koverta, mozda se izgubi negde, zato cekamo 1. jul, zvanicni rezultati na sajt.( sorry za pravopis, ali razumem makedonski a teze mi ide pisanje) :;D:

dalibor_mkd 07.06.2010 15:31

Re...Prv Kovert

Ti blagodaram Nataly za brziot odgovor.Znaci seuste mozeme da se nadevame deka ke stigne.Im procitano nekade deka ako se izgubi nekade isto kako da ne si izvlecen ili moze da se napravi nesto vo vrska so toa.

Mnogu sreka na tie sto ja cekaat PRVATA KOVERTA :)

nataly 07.06.2010 15:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dalibor_mkd (Poruka 16440)
Ti blagodaram Nataly za brziot odgovor.Znaci seuste mozeme da se nadevame deka ke stigne.Im procitano nekade deka ako se izgubi nekade isto kako da ne si izvlecen ili moze da se napravi nesto vo vrska so toa.

Mnogu sreka na tie sto ja cekaat PRVATA KOVERTA :)

ja cekam i se nadam :) , mislam deka moze nesto da se sredi ako se izgubila.
srekno i na tebe, pozzz od Belgrad!

dalibor_mkd 07.06.2010 17:12

Prv Kovert

Mene mi e brojot 201114F.... Kolkavi se sansite da bidam izvlecen ?

Prijaven:08.10.2009

nataly 07.06.2010 17:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dalibor_mkd (Poruka 16443)
Mene mi e brojot 201114F.... Kolkavi se sansite da bidam izvlecen ?

Prijaven:08.10.2009

moj br je 201113H....
a br mog decka 201113... , prijavljeni 05.10.2009. , jos nema koverte, ali ne gubi se nada do 01. jula , zar ne :naughty:

dalibor_mkd 07.06.2010 18:38

Prv Kovert

Da Nataly i jas ne gubam nadez deka eden den ke zazvone postarot kaj mene :))ako ne sme ovaa godina,drugata pak ke se prijavime.Ako dobies pisi da se raduvam za tebe :) Pozdrav

nataly 07.06.2010 19:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dalibor_mkd (Poruka 16446)
Da Nataly i jas ne gubam nadez deka eden den ke zazvone postarot kaj mene :))ako ne sme ovaa godina,drugata pak ke se prijavime.Ako dobies pisi da se raduvam za tebe :) Pozdrav

taka e makedonsko momce:grin: , samo pozitivno...
pozz i ako nesto ti treba imas moj mail pa pisi.pozzzz:grin::grin::grin:

dragance 07.06.2010 19:11

pitam se hocete biti tako pozitivni i drugog jula :)

nataly 07.06.2010 21:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dragance (Poruka 16448)
pitam se hocete biti tako pozitivni i drugog jula :)

hocemo, pa sto da ne, pa tek mi je 29 godina, dobicu je kad tad, nadam se ove ili sledece godine !

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:16.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.