Citat:
Prvobitno poslao korisnik zoran80
Pozdrav
samo jedno pitanje za "almo"!
pošto vidim da se prijavljuješ već 7 puta, zanima me tvoje mišljenje šta ti misliš o periodu u kome se prijavljuješ (recimo oktobar ili decembar)? Jesi li u isto vrijeme prijavljivao ljude koji su kako kažeš dobili iz prvog ili drugog učešća?
Pitam te zato što je i meni ovo 5. ili 6. učešće.
Možda je glupo pitanje znam da je to lutrija, ali svakakve su mućke moguće. Jedno je ono što oni napišu zvanično, a možda nešto drugo u pozadini odrađuju. Jedan poznanik iz USA mi je rekao da je tamo upoznao nekoliko naših ljudi koji su stigli preko lutrije, i da su se oni svi prijavljivali u zadnjih 7 dana za učešće na lutriju, tad kad su dobili.
Pozdrav!
|
Meni je ovo 3 prijava. Prvu sam uradio zadnja 2-3 dana, drugu bukvalno zadnji dan, a ovu trecu negde pocetkom novembra. Pravila nema, mada je neko vec rekao da je simptomaticno da dobar broj ljudi koji je vec u USA po bilo kom osnovu cesce dobija. Dakle nije to bas sve RND to je ipak poludirigovano. Sta mislite zasto vas pitaju za obrazovanje? Sta ce njima taj podatak ako nije poludirigovano? No kako bilo ja ni sa te strane nemam srece. Imam MAster diplomu, ali ne pomaze. Neki ljudi jednostavno budu izvuceni iz prvog puta. Srecnici i to ti je. Mnogi igraju 4-5 puta i posle odustanu, sto je logicno. Ipak je sansa oko 2,5%. neko je tu vec dao link sa brojem prijavljenih u Evropi i ukupnim brojem dobitnika i vidi se da je Evropski prosek oko 2,5%. Mi imamo mali broj odlazaka u USA, tako da imamo malo bolje kvote, verujem 4-5% za Srbiju. Ako igrate 4-5 puta imate sansu oko 20% da vas izvuku. Nada umire poslednja.
Pozdrav svima koji se jos nadaju i svima koji su vec imali srece!!!