View Single Post
Staro 10.07.2009, 19:48
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

ala si se ti raspisao...
Na neka od tvojih pitanja ces naici na onoliko razlicitih odgovora, koliko ljudi ima ovde na forumu :-) Mislim i u srbiji da pitas koji je najbolji operater za mobilne, neko ce reci telenor, neko telekom, a neko VIP. Mislim da su ti te stvari sada najmanje vazne.
Ja nikog nisam imao ovde...ali sam imao dosta srece da dobijem posao pre dolaska, jer sam radio za americku firmu. Lutriju treba igrati, ali ne mozes ocekivati da ces sto posto dobiti....tako da pokusaji na druge nacine doci ovamo su skroz ok (samo ne ilegalno...jer onda i ako dobijes na lutriji, ne mozes pokupiti GC :-)). Mnoge probleme koje si gore opisao....pa znas kako, nece ti ovde tek tako sve pasti sa neba. Jedan programer moze i u srbiji da zaradi za pristojan zivot....naravno, ovde moze jos bolje. Sada si student, pa je zajebano, ali kada zavrsis isplatice ti se to. Nije ni ovde lako biti student (osim ako ti tatica i mamica nisu bogati). Ono sto je dobro je da mnogi studenti rade za platu (nije to nesto placeno, ali ono....bar je sistem uredjen da se moze tako). Ne znam sta da ti kazem, raspisao si se previse sa gomilom pitanja.....igraj ti prvo tu lutriju, pa kada dobijes onda razmisljaj o tim stvarima. Inace, za vecinu tvojih pitanja odgovori i misljenja postoje na ovom forumu....pa procunjaj malo :-)

Blog: http://novakovici.blogspot.com