[QUOTE=Tarzan;11209]Al` me "lenhi" nakrpi, ali stvarno - u trenutku slanja mog posta nije radio sajt.
Bilo kako bilo, i ove godine cu se prijaviti, mada ni blizu sa tolikim elanom kao prvi put.
Nego, interesuje me iskustvo ljudi koji su se vise puta prijavljivali:[LIST=1][*]da li vam je pala na pamet mogucnost da negde gresite u prijavi i da ona u stvari svaki put biva diskvalifikovana zbog nekog detalja - i pre nego sto dospe do "bubnja"[*]da li mogu i ove godine da (is)koristim slike iz prosle godine ili moramo svi ponovo kod fotografa?[/LIST][/QUOTE]
Ja sam aplicirao 5 ili 6 puta ali nisam gubio nadu (verovatno od velike zelje), a onda su izvukli moju devojku iz treceg puta.
Slikali smo se poslednjih par godina dig. foto aparatom pa smo slike obradili u nekom picture editoru (sredili sto se tice dimenzija i velicine).
Mislim da digitalni foto aparat i belu pozadinu (zid ili vrata) mozes da nadjes.
Verujem da imaju dosije svih koji su ikada aplicirali (narocito od kada je apliciranje u elekrtonskom formatu). Ako imas srece pa te izvuku bilo bi jako lose da te diskvalifikuju zbog ponovljene slike.
Inace ne vidim gde bi mogao da pogresis prilikom apliciranja, i da greska bude tako velika da te diskvalifikuju pre izvlacenja. Jedino ako slika ne odgovara zahtevima. :wtf:
Koverta stigla u KCC: 8.6.2009.
Druga koverta: 17.9.2009.
Zavrsen lekarski pregled: 22.10.2009
The Day - 28.10.2009.
Visa granted
|