View Single Post
Staro 25.09.2009, 01:53
TheNenad's Avatar
TheNenad TheNenad je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2009
YU lokacija: True north of Serbia
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik srdjevic Prikaz poruke
OK, uteftereno.
2. prelazak na IPB3 ili phpBB3: ajooooj, pa nemoj tooo... a taman sam počeo da dižem sajt koji se komplet oslanja na vb. Pa da se utepam odma'! Ne'am pojma...
Vidi šta je lakše i pametnije... ne znam koliko si truda uložio da postojeći VB izmeniš, tako da me nemoj slušati ukoliko je odgovor "mnogo bato"... php je nekad majka a nekad maćeha sa gadno velikom štapinom
Ovo sam ti predložio čisto zbog toga što je vBulletin malo ružnjikav za današnje standarde i manje čitljiviji u odnosu na novije forume. Ako možeš ovaj postojeći malko "skinovati", to ne bi bila loša ideja.

Citat:
3. razmena dokumenata: na kakva tačno dokumenta misliš? Zanima me koje su vam potrebe...
"newcomer's guide to the united states", PDFovi ministarstva za dijasporu, po koja knjiga sa savetima ako se nađe, formulari (sa opisima kako ih popuniti), tutorijali kako se pravilno uslikati i iseckati sliku za prijavu na sajtu USCIS-a, album Miroslava Ilića za potrebe lečenja nostalgije ( ) i sl. Ništa preterano, već samo ono osnovno - ipak je ovo forum, za ostala pitanja će se naći specifični odgovori. Nešto kao FAQ, samo sa par fajlova pride.

Citat:
4. mislim da nemamo još dovoljan broj tema pa da otvorimo novi forum... ja to kontam da čekićamo dok nema X poruka, pa ih onda lepo pomerimo sve u novi forum... Bezveze da zvrji prazno.
Nije loša ideja, ali mi je uvek čudno da toliko ljudi ide naokolo da rade kao spasioci ili kao moveri, a da se nigde skoro ne pojavljuju online... Nadam se da će se broj poruka sa takvim temama postepeno povećati na neki prihvatljiv nivo.

Što se broja 5 tiče, ovo što sada piše je sasvim OK po mom skromnom mišljenju, mada bi možda neka "i" (as in "info") ikonica koja stoji pored bila interesantna da privuče pažnju. Ništa preterano, što više teksta, to više "tl;dr" situacija (too long, didn't read).

Voleo bih i druge da čujem, naravno...
Reply With Quote