Citat:
Prvobitno poslao korisnik TheNenad
Vidi šta je lakše i pametnije... ne znam koliko si truda uložio da postojeći VB izmeniš, tako da me nemoj slušati ukoliko je odgovor "mnogo bato"... php je nekad majka a nekad maćeha sa gadno velikom štapinom
Ovo sam ti predložio čisto zbog toga što je vBulletin malo ružnjikav za današnje standarde i manje čitljiviji u odnosu na novije forume. Ako možeš ovaj postojeći malko "skinovati", to ne bi bila loša ideja.
|
Jasno, i meni se ne sviđa ovaj default skin, užasan je... Dizajner mi stalno prebacuje da mi je logo iz devedesetih, a ja se ubih da objasnim da je fora da furamo "kopiju" američkog oficijalnog sajta... bar je to bila namera.
To sto mi developeri vidimo to onako kako vidimo (90te), to nije bitno; ovo i nije forum za devel-e, a meni iskreno baš prija... retro.

pravili smo svi mi ovakve brljotine s početka karijere (svi mi iz ove teme), ubeđen sam.
Citat:
"newcomer's guide to the united states", PDFovi ministarstva za dijasporu, po koja knjiga sa savetima ako se nađe, formulari (sa opisima kako ih popuniti), tutorijali kako se pravilno uslikati i iseckati sliku za prijavu na sajtu USCIS-a, album Miroslava Ilića za potrebe lečenja nostalgije i sl. Ništa preterano, već samo ono osnovno - ipak je ovo forum, za ostala pitanja će se naći specifični odgovori. Nešto kao FAQ, samo sa par fajlova pride.
|
Znam da mnogo tražim, ali to valja popisati sad... tako da ako neko ima neki link, ili link na attachment koji je već postovan na forumu, neka mi ga baci na private, please... ja ću, naravno, takođe da prečešljam forum...
Citat:
Nije loša ideja, ali mi je uvek čudno da toliko ljudi ide naokolo da rade kao spasioci ili kao moveri, a da se nigde skoro ne pojavljuju online... Nadam se da će se broj poruka sa takvim temama postepeno povećati na neki prihvatljiv nivo.
|
Jasno, ima toga puno. Ali, nema ih ovde, a možda je to malo i zato što smo previše tematski nastrojeni... Možda kada bismo se bar malo orijentisali na SEO za takve ključne... recimo, ja te uopšte (mislim da) nisam vijao kad sam pisao mete i ostale tagove...
Citat:
Što se broja 5 tiče, ovo što sada piše je sasvim OK po mom skromnom mišljenju, mada bi možda neka "i" (as in "info") ikonica koja stoji pored bila interesantna da privuče pažnju. Ništa preterano, što više teksta, to više "tl;dr" situacija (too long, didn't read).
|
Da, sa zvezdicom, da vide fut-notu.

Aj videću sa dizajnerom da mi odradi slidžu neku...
Citat:
Voleo bih i druge da čujem, naravno...
|
Takođe!