View Single Post
Staro 27.09.2009, 10:33
vesnicica vesnicica je offline
Član

Datum prijave: 08.09.2009
US lokacija: Austin, TX
YU lokacija: Beograd
Pošalji Yahoo poruku korisniku vesnicica
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik moni Prikaz poruke
Vesnicice,

Nemoj da razmisljas.Pruzi deci dve opcije.Nemoj posle da se kajes Sto nisam probala... ili da te deca kasnije krive sto nas niste izbavili odavde i sl.
Evo mi ja 30++, suprug 40+, Neky 17.
Sve smo ostavili u Srbiji: kucu,sopstveni biznis,poslovni prostor.Ali to su samo zidovi,i neizvestan posao.
Neznam da li nam je ovde buducnost, tek smo stigli malo vise od mesec dana, ali ucinicemo sve sto je u nasoj moci da ovde ostanemo.Mslim da ovde ima buducnosti za nase dete.Neky krenuo u skolu i za sada mu se svidja. Sistem skolovanja je sasvim drugaciji.
Za posao je uvek teze imigrantima ali ameri su dosta prljavi i neznaju da drze krpu,racunam na to.Juce poslodavac sutra spremaljka, pa sta. Znam da ce to dati mom detetu jos jednu opciju.Mislim kako mi ovo izgleda da ce biti ova druga.Za nas je Neky aplicirao vise puta i uskocili smo u poslednji voz da idemo zajedno.Nema sta da se razmislja.
Bas si srce sto dajes podrsku...znaci a pogotovu ako je od vrsnjaka pa jos sa detetom.Ovde se takve stvari desavaju da sam sve vise u fazonu da cu da bezim glavom bez obzira!Ja vam od srca zelim da se tako dobro snadjete da svaki dan gledas neku koja ce sa krpom da ti se seta po kuci a ti ces samo da pises cekove dok ti ruka ne poplavi!!!Od sveg srca vam zelim puno,puno srece i uspeha i da detetu pruziti ono sto zasluzuje....a to je dobru skolu!Praticu vas progres,svakako!