[QUOTE=dreadnot;11780]Mislim da sam na sva ova pitanja vec odgovorio tokom prvih postovanja na ovom forumu, ali evo, da sumiram:
Imam 48 godina, ozenjen, otac klinca od 3.5 godina
Aplicirao najmanje 12 puta (jos dok su se slale papirne forme, pre internet prijavljivanja)
Mislim da je izvlacenje apsolutno slucajno, u svakom slucaju jos niko nije ponudio valjane dokaze da je sdrugacije
Apliciram iskljucivo sam, nikada preko agencije i veliki sam protivnik tih agencija jer je aplikacija besplatna, a oni ti prodaju maglu, uzimaju pare i rade ono za sta je svakom pismenom coveku sa pristojnim znanjem engleskog potrebno maksimum sat vremena da odradi.
Iz Beograda sam, rodjen, odrastao, jos uvek zivim...
Ako te nada izdaje posle samo dva apliciranja, sta ces da radis posle petog neuspeha???? Naravno, ako zaista zelis da odes, apliciraces i sesti put...[/QUOTE]
Samo nam još odgovori da li si obraćao pažnju u kom periodu prijavnog roka si slao prijave, odnosno da li isprobavao razne varijante? Da li si prvih dana oktobra slao prijave, poslednjih dana prijavnog perioda, ili na to nisi obraćao pažnju? Da li si za sebe i suprugu isti dan predavao prijave?
Svakako da većina nas pa i ja nemamo sumnju da je izvlačenje slučajno, ali želim da čujem tvoju stranu priče oko prijave.
|