View Single Post
Staro 24.10.2009, 06:09
chicagopn's Avatar
chicagopn chicagopn je offline
Stari vuk

Datum prijave: 29.10.2008
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Evo i mene ponovo na forumu posle duzeg vremena.Cestitam svim novoizabranim dobitnicima GC i uzdravlje.
Pisao sam da sam izgubio green card pre 30 god,e sad sam tu istu vratio odobrena mi je nova green carta uz dug i mukotrpan rad da napomenem bez advokata.
Ja sam duze vreme u Chicagu ,posto sam kod mojih grand parents letos sam se zanimao obilazeci redwood drive serbian fest,libertyville,gracanicu,sv.vasilije ostroski i takao sam do sout bend Indiana u manastir sv.bogorodice .to mi je bila letnja avantura a sad da se prezimi teba se nesto raditi. Ja sam non stop trazio posao preko craiglista i monstera career buildera i nista ,samo sam navukao neke sanere da me zivkaju i da me zavlace,salju mi neki mailovi bezveze mimo moje struke i kao izvolte od ponedeljka.Jos sam takao za neko online doskolovanje poludeh od telefona.
Nego citam ovde za ove agencije za zaposljavanje, ako neko zna koja je najbolja za moju struku zanatlijsku neka postavi link i kako to funkcionise .
Uhvatio bih se za voznju taxia ali ne razumem u cemu je fora vidim da dosta vozaca traze i jedan mi se javio na mail ostavio telefon da ga zovem neznam kakva je tu situacija,jer ja uvek polazim od toga da ce me taj nesto zavuci ,neznam mozda i gresim ali to mi je mana (vrlina)jos iz srbije.
Reply With Quote