Citat:
Prvobitno poslao korisnik nemili
Sem kumova u Amarici imam jos samo prijatelja mojih roditelja, koji je by the way milioner, zivi u LA, ima PhD iz Medical Engineering-a, ima privatnu firmu i profesor je na UCLA. Mozda ga neko iz LA poznaje, zove se Budimir Drakulic. Iako je on dobar covek i super lik, zbog puno obaveza, daljine i cega vec nas kontakt sa njm se svodi na poneki poziv u 2-3 godine.
|
By the way, nisi dete

pa samo da ponovim kljucnu rec iz svog prethodnog posta - bankruptcy, i uz to da dodam i fraud (u court records svako moze da ima uvid - toliko o tome neka bude receno). UCLA - davno prosla prica. Savet: druzi se - ne investiraj. Znas kako kazu: sa svojim pij i jedi, pare ne mesaj u tu pricu. Svaka cast na milionima (?!), samo ti ne bih savetovala da se u pojedinim krugovima u LA hvalis tim prijateljstvom (neki na prozac-u mogu da odlepe pa ode mas' u propas')... Salim se ja malo (izvini, nekad ne mogu da odolim) no vise bitna stvar od toga - drugi savet: vrlo mali procenat nasih koji su se vencavali za papire je prosao ok sa tom varijantom. Izvodljivo, ali mnogo stresno i mnogo kosta. Bolje 'vataj nesto "for real"

pa da slavimo na "pravom" vencanju

Pozdrav i srecno.