Citat:
Prvobitno poslao korisnik Good Spirit
Drago mi je ako je tako, ja sam postavio moje iskustvo, jer sam se i otvorio temu. Takođe mislim da se našau veoma čestoj situaciji i dilemi kod nasših ljudu, da li će mi dati vizu ako sam pri kraju studija, aplicirao sam za GC a tražim turističku na tri meseca(to sam stavio u prijavi).
Mada moram da napomenem da mi je konzul napomenuo da jesam rizičan što se tiče moje škole, jel na kraju pošto sam dobio na 3 godine ja mogu da završim faks za 5-6 meseci i da odem. Napomenuo mi je da im mnogo znači što sam već bio u USA i vratio se na vreme i nisam tamo napravio nikakva sranja.
|
ako sam te dobro razumela napisao si u aplikaciji da planiras da ostanes tri meseca...
sta to znaci kada ti u ambasadi daju vizu na tri godine...da li je to neograniceni broj ulazaka za taj period???
da li sledeci put kada budes isao u tom roku, ne treba da ides ponovo u ambasadu vec samo kupis kartu i palis u usa. kada planiras da putujes i jesi li kupio kartu ( nadam se povratnu ) i preko koje agencije. ja planiram da idem sa porodicom u usa sledece godine u junu, pa bi mi znalo da mi odgovoris?