View Single Post
Staro 09.11.2009, 11:16
dmi dmi je offline
Drug član

Datum prijave: 04.05.2008
US lokacija: Los Angeles
YU lokacija: Kraljevo/Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana Prikaz poruke
Renters Insurance je uvek dobra ideja (pogotovo ako imate vredan namestaj i tehniku) a ne kosta mnogo. Pogotovo je pametno imati ih u starijim zgradama gde je veca mogucnost da dodje do stete usled dotrajalih instalacija ili cevi koje mogu da totalno uniste namestaj, tehniku, garderobu, vredna dokumenta itd. Takodje, ukoliko se objekat nalazi na poznatim LA klizistima koja prorade nakon manje nepogode dobro ga je imati (u ovim delovima osiguranja su malo skuplja). Prava je umetnost osigurati se protiv stete uzrokovane zemljotresom, ali mozda i pronadjete dobar rate ukoliko smatrate da je i ova stavka neophodna. Imajte u vidu da osiguranje pokriva depreciated value...

Ukoliko se okrenete oko sebe po stanu i grupom procenom vidite vise od $5-10k, mislim da je pametno kupiti osiguranje.

Druga bitna osiguranja - pri uvodjenju servisa imajte u vidu da je na primer telefonska kompanija odgovorna za probleme do glavnog voda, a landlord za ostalo. Tako isto i ostale kompanije. Ko uspe sa landlordima (ali ne sa nasim forumasem xoxo) u LA da se ubedi da plati izlazak ekipe na teren da ispita u cemu je problem - ima od mene jednu pravu tursku cije kuvanje "vezbam" od pete godine zivota sa sve gratis gledanjem u solju...
dobro jutro zana, otkud ti u ovo doba lol?

kako bi ti postupila? iscackala sam u grubo da renters insurance moze da nas kosta oko 350 dolara na godisnjem nivou.ostala mi je dilema da li da u ugovoru stavim inicijale kako ne bih bila u zurbi da ga uzmem i da to odradim an tenane naknadno, jer mi se cini da nam osiguranje za kola allstate pa bih uzela neko u sklopu toga.

U pravcu problema sa televizijom/telefonom/neto me razmisljam i nadam se najboljem
Reply With Quote