Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana
Hej, dobro jutro
Evo ja zavrsavam neke stvarcice na forumu  kind of sam vredna
Ja nemam renters insurance ali sam se opasno bacila na istrazivanje ovih dana jer se sada bas nakupilo vrednih stvari naokolo
Ja isto planiram preko Auto Insurance da uzmem, ali ja sam sa Progressivom. Nesto mi se cini da su mi dali ponudu od nekih $12 mesecno na postojecu polisu. Ne moras ti nista sa Landlord da imas oko ovog osiguranja, to oni stave da ti odbijas da ukljucis u lease da bi skinuli sa sebe liability ako se ne daj Boze nesto desi pa da ih tuzis za stetu (sto im opet pada u vodu kao argument jer ako ne rese problem na vreme pa ti to uzrokuje stetu dobijes ih u small claim ocas posla - pogotovo u CA). Znaci, slobodno ti njima potpisi da to neces, pa trazi sama najpovoljniju ponudu...
Btw, samo da te upozorim da DirecTv naplacuje od $40 do $80 da izadje na teren a nasa sirota drveca u LA kad puste grane koje se upletu u kablove, pa padne kisa i nacuri sa drveta na kablove - jooooj ne mogu ni da pocinjem...tako da kasnije razmisli i o tome...to je par dolara dodatak na mesecni racun - i ne osetis, a ne daj Boze eventualno moze da ti ustedi mnogo para...
Tako, moz' da se ispricamo oko toga kad nam pristignes sledeceg meseca  steta sto ces da propustis Curkovdan xoxo
Pozdravi mi cimerku ako nije na putu, i kazi joj da sam UP celu noc pa moz' se kuckamo do mile volje 
Pozz
|
hvala zana.
tako sam i mislila ali bolje da proverim.
svakako mislim da nije lose da uzmemo renters insurance ali mozemo o tome i uzivo uz kafu

ovo za kablovsku nismo znali, pretpostavljam da vazi za sve cable distributere?
cimerka jos nije dosla, rano je za nju nema ni podne jos