View Single Post
Staro 19.11.2009, 17:52
dejancic's Avatar
dejancic dejancic je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 14.05.2008
US lokacija: LA
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik American dream Prikaz poruke
jednim dijelom si u pravu. te emisije dolaze iz USA ali nemožeš uspoređivati koncentraciju ovdje i tamo. neznam kako je u srbiji ali ja ovdje imam 4 kanala HRT1, HRT2, RTL i NOVATV. Prime time subota, nedjelja big brother, farma, hrvatska traži zvijezdu, idol ovaj, idol onaj (neznam kak se to sad zove), gotovčevi, trenutak istine, red carpet da ne nabrajam dalje, a kad to nije na programu onda su nekakvi filmovi koje sam prožvakal desetak puta.
Naravno da je brojnost i gledalaca i kanala razlicita i slazem se sa tobom da kljucne termine drze emisije diskutabilnog sadrzaja, ali ti imas 4 kanala, a korisnik nekih kablovskih operatera u Srbiji od 40 do 80. Od toga je barem pet sportskih, pet naucnih i par filmskih. To su npr. SBB-ove trenutne brojke na teritoriji Novog Beograda bez dopunskih paketa. Po meni da ima da se probere ponesto ima i to u svakom terminu.

Moja namera nije bila da ulazim u diskusiju da li na ex-yu teritoriji ima sta da se gleda ili ne. Ja znam da ima, i to mislim i sa svog profesionalnog stanovista, a i sa stanovista prosecnog gledaoca. Ko ne misli tako ok. Jedini cilj mi je bio da svi razumeju jos pre nego da odu u SAD da ce i tamo nailaziti na raznorazne emisije koje ne zasluzuju nasu paznju, a da li cemo ih gledati ili ne zavisi samo od nas