Citat:
Prvobitno poslao korisnik united 777
malisha....tebi niko nista ne zamira...cak ni ova mala slova.krkaj luk slobodno i nastavi sa profesionalizmom.Sve ce biti uredu.To u novom Sadu nisi shavtio kako treba pa se dogodila glupost.A kad budesh doshao u USA njima ces da objasnish svoj prgav , muskki-anit-afro-gay stav pa ces da nam na forumu pricas...kako si se posle osecao....soliterski verovatno.I nemoj da uobrazavash beogradjanstinu ....prvo to raspravi sa tatom i mamom...okle su kapish
|
Ni ja tebi nista ne zameram, cak ni silne pravopisne greske. Krkam samo beli, zbog virusa. Ako Bog da, bice. Shvatio sam onako kako jeste, vestacki stvoreni rivalitet na relaciji Bg-NS. Na forumu se pise, ne prica se. A za ovaj soliterski osecaj sam prihvatio tvoj predlog i pogledao Wikipediu, nema ga. Mi smo veceras ispisali deo istorije, nova rec je rodjena. Bravo! Osecam se nekako, ne znam kako da opisem... Ah, da, soliterski! I nemam ja sta da raspravljam sa roditeljima, oni su me naucili sta su ljudski kvaliteti, a na razlicite grimase ljudi kada im kazem odakle sam vise ne reagujem...
Ajd' sad ti...