View Single Post
Staro 28.11.2009, 23:50
konislav
Gost

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik lenhi Prikaz poruke
Pa što pitaš ljude na forumu za te informacije?!
Rekao si da imaš masu prijatelja koji su tamo pa si trebao ti sve sabrati i napisati ljudima da im treba još 60 hiljada dolara za "normalan život" (servisiranja, pranja, kafe) !
Nemoj da vršiš više pritisak na ljude koji su skromnijih mogućnosti od tebe. Svako ima pravo na svoje razmišljanje i svoj plan.
Neko je srećan i da ode tamo i da čisti wc ako treba i ima na to pravo, ma kako god ga ti smatrao bezvrijednim na ovom svijetu.
Ako si ti pun ko brod, ne znači da ljudi nisu borci i spremni na mnogo toga i da treba odmah se predaju ako nemaju novac.
Ako si ti pun ko brod ne znači da ostali ne treba da žive i da si samo vrijedan na svijetu ti i takvi kao ti puni ko brod.
Nemoj mi odgovarati jer si iskompleksiran tip čije ću poruke ubuduće ignorisati, što predlažem i ostalima.
Bas me zabole, dali ces ti ignorisati moje poruke. Moje poruke nisu ni upuceni likovima kao sto si ti. Moje poruke nisu upuceni ljudima koji su srecni da odu u USA ili bilo gde da bi cistili wc. Moje su poruke upuceni ljudima koji nisu srecni ako moraju cistiti wc, ali im se moze desiti takvo nesto kao posledica nemanja informacija pre polaska ili jos gore imanje pogresnih informacija. Ti i slicni tebi samo doprinose dezinformisanju, zasto to radis samo ti znas. Dali si ljubomoran na tudj uspeh, dali te boli ako neko ima vise od tebe ili ti mozda treba neko, koga bi ti lepo obmanuo, a da se posle smejes kako i taj nije uspeo.Ako je neko napravio forum da bi ljudi diskutovali i pomagali jedni drugima, zasto onda ne pomoci ljudima i dati im prave informacije. Ako ti nemas para, to je tvoj problem. Ako nemozes nesto sebi priustiti to je tvoj problem, ali ako znas kolko nesto kosta, ti napisi. Koja ti je to debilna logika, ako ti nemozes da kupis novo auto, o tome netreba diskutovati i ne treba ljudima pricati da se mogu kupiti nova auta. Ako nemozes da kupis kucu, to je tvoj problam, ali ako znas kolko to kosta, a ti napisi. Mozda neko moze da kupi samo nema prvu informaciju o ceni. Ako je tebi krivo sto neko ima mogucnost da radi dobro placen, a ti ga nemas, o tome ne treba pricati. Pa mi posle kazi ko je iskompleksiran. Ja sam lepo objasnio zasto mi treba 60000$, ako neko ima iste ili slicne ambicije, trebace mu toliko ili mozda i vise. Ako nema takvih potreba, trebace mu manje.
Drugo zasto se ne luksuzirati, pa nije san svakome ko ide u Ameriku da tamo prezivljava i sastavlja kraj sa krajem. Ako ti sebi nemozes da priustis luksuzniji zivot, to je tvoj problem. Ali ako znas koliko kosta taj "luksuz", ti ovde napis. Mozda ce nekome to pomoci, mozda ce mu to biti motiv da ode tamo. Jadnostavno, imace priliku da se luksuzira. Ja nepijem, ali to ne znaci da necu odgovoriti ako me neko pita koliko kosta casa alhoholnog pica u Grckoj, Bugarskoj ili Italiji . Po tvojoj debilnoj logici ja bih trebao skociti i poceti vikati, Kakvo pice? Nemoj da provociras ljude! Ima ovde ljudi koji nepiju!. Dali si ti uopste normalna osoba i dali procitas sta si napisao. Tvoja logika je sledeca: "ako ja nesto ne mogu sebi priustiti, o tome se treba zabraniti diskusija".
Ja sam lepo obrazlozio sta hocu postici dolaskom u USA, sta ocekujem i kolko bi kostalo po mojoj proceni. Ne bi ni ti imao nista protiv dobrog posla, ne bi imao nista protiv kupovine vlastite kuce ili malo luksuza, samo sto to mozda nisi sposoban da to i postignes. Po tvojoj debilnoj logici, ako ti nisi sposoban to postici, diskusija u tom pravcu se treba prekinuti, cisto da se tebi ne povecava frustracija koja nastaje suocavajuci se sa realnoscu.
Ljudima kojima je cilj ciscenje wc-a , ja i moje diskusije i ne trebaju. Oni ce mesec-dva po dolasku pronaci posao iz snova, doziveti nirvanu i uzivati. Ja se obracam jednoj drugoj populaciji, koja ima drugacije snove i ocekivanja. Ako ti nisi u toj grupi, ne trebas citati moje komentare. O nekakvom racionalnom odgovoru sa tvoje strane izlisno je i razgovarati.
Reply With Quote