Ja sad moram da budem malo bezobrazna ali bih zelela da ukazem na cinjenicu da 60k dolara nije nikakva lova ni ovde a jos manje je u US.
Odnosno, to je daleko od neke ozbiljne love. Od toga ne znam kako moze da se kupi kuca u US? Stan u BG ili NS za porodicu, tesko. Za te pare ovde moze da se kupi jednosoban stancic, do jednoiposoban na losijoj lokaciji.
Tako da, 60k dolara je lepa svota za ne daj boze, odnosno da neki duzi period ne mozes da nadjes posao. I slazem se, lepo bi bilo otici s 60k u US.
No s tim parama ne mozes da kupis kucu, ne mozes da se iskolujes (ne na nekom dobrom univeriztetu)... Takoreci morao bi da biras. Hoces li da radis klosarske poslove i paralelno se skolujes, ili ces da malop vise biras poslove.... Ipak 60k nije cifra koja te u potpunosti obezbedjuje. Samo daje malo vise lufta.
Dakle konislave ne znam sto se kunes u te pare. A i vi ostali razumem da te pare su velike kad ih nemas, ali realno probajte iskljucivo s 60k dolara da resite veca zivotna pitanja. U Srbiji.. Tesko.
Konislave, ja bih vidis s 60k dolara prioritet stavila na sticanje US diplome. A ne na biranje posla.