E takav je i moj prvi susret bio sa Indijanom.
Necu da te plasim ali ja sam isao kod rodjaka u Indijanapolis koji ima cini mi se oko 800 000 stanovnika isto je jedno veliko selo.
Bas kao sto si opisala, pusto, jednostavno ljudi nemaju nista interesantno tamo.
Taj deo koji si ti navela nisam obilazio ali znam da ima dosta nasih u tom Merriville,dreamers ti je napomenuo Gary- Indijana ,tu je bog rekao laku noc jos pre 50 godina.
Ovo sve sto sam ja do sada video ovde u USA je ocajno, kao sto si i sama rekla Evropa je izmisljena za ovo.
Ne znam kakav je ostali deo Amerike ali to gde si ti to mogu samo da zamislim kako je inace Indijana je najgora zemlja u americi za zivot i posao na samom je zacelju od svih drzava.
Nista bolji nije ni Michigan, i tamo sam bio par puta odvratno, ispade samo da ovde na nesto lici ovaj Chicago a da je sve ostalo oko njega kraj sveta.
I ponovo kao sto Dreamers rece i mene ovo sve podseca na Rusiju ne mozes da verujes koliko su slicni u nekim stvarima.
Wisconsin - prava farmerska drzava isto ko kod nas na selima na par milja on Milwaukee,
mozes da sretnes ovce,konje guske domace kako se setaju po glavnom putu, pse, macke, na ulici ,krave na livadama kako pasu, kao da si dosao na neko nase selo , cak sam i magarca video, prosto nisam mogao da verujem, onda iz niceg tako iza tih farmi odjednom se pojavi neka kompanija ili dve i tu radi 80% stanovnistva tog mesta ocaj.
Ovde ako nisi u nekom centru onda moze da ti zivot bude mnogo los.
|