[QUOTE=dreadnot;13846]Svaki utremeljen savet je para vredan. Slazem se da su argumenti na mestu i da mi je besplatno zdravstveno za klinca jedan od prioriteta. Ako u najskorije vreme neko ne ponudi tabelu drzava koje to omogucavaju, zna se - Zana u pomoc, ona je izvor informacija "iznutra" bez premca. Ne izgore mi srce za zabitima i palankama, jedino ako bas nadjem nesto sto je silom prilika i lokacijom vezano za manje mesto, a posao je takav da ga ne treba odbiti za pocetak. CA i TX su OK, mada, za sada mi se nekako najvise dopada CO, pre svega zbog klime, kazu da je skroz OK, gradovi nisu preveliki, a opet su daleko od palanke. Srecom, jos je dovoljno vremena za razmisljanje.[/QUOTE]
Ne treba zdravstveno osiguranje da ti bude neki prioritet, jer ces ga dobiti gde god budes radio posle najcesce 3 meseca (podrazumevam neki normalan posao u solidnoj firmici). Tako da bolje da gledas gde ces pre naci posao i jos neke druge chinioce. Fino je to sto je u IL dzabe osiguranje za dete, ali meni npr to nikad ne bi bio presudan faktor izbora drzave.
|