View Single Post
Staro 07.03.2010, 22:01
mitar's Avatar
mitar mitar je offline
Drug član

Datum prijave: 08.06.2009
US lokacija: New York City, NY
YU lokacija: Niš, Srbija
Nepromenjeno

[QUOTE=dobrad66;14458]MA PRIJATELJU TO MI JE IPAK ŽENINA FAMILIJA A AKO DOĐEM NA NJIHOVE JASLE JADNA MI MAJKA BILA OGULIĆE ME ŽIVOG,šala mala, ma nije to uopšte upitno samo vidim da nitko ne spominje arizonu pa se plašim da nešto ne valja jbga. ja ipak volim više na sigurno nego na slijepo da idem tamo:obrva:[/QUOTE]

Svi mi idemo na slepo, ja idem kod rodjaka isto ali koliko god mi on govorio da je sve tamo lepo u NY meni je to nepoznanica, smatraj se srecnikom da imas nekoga ko ce da te doceka i kaze dobrodosao:1081:.Milim da to mnogo znaci kad znas da nisi sam. Svi mislimo na taj posao kako i sta (bar mi koje ne ceka zaposlenje tamo), ali dok ne uzmemo lokalne oglase i ne prosetamo mestom u koje idemo necemo imati pravu predstavu situacije koliko god nam neko prenosio svoje iskustvo. Hvala ovom forumu i ljudima na njemu na informacijama bez kojih bi bili jos vise izgubljeniji ovako bar znamo da su i drugi imali ili imaju isti problem kao i mi koji tek trebamo otici i samo hrabro, a odluci tek kad dobijes kovertu ovako ce samo da te boli glava kao mene sto je postavljajuci sebi a i drugima hiljadu pitanja sa hiljadu razlicitih odgovora u poslednjih tri godine. I na kraju se sve svede na to da treba otici a sta ce biti posle to niko ne zna, mozda nadjes posao odmah mozda ces se namuciti dok ne krene.Ne postoji univerzalni odgovor a ako dobijes vizu treba da posetis tetku!
Druga koverta stigla: 09.11.2009.
Zakazan intervju za 10.12.2009 - odložen za 10.02.2010.
Završen lekarski pregled: 04.01.2010.
Visa odobrena - 11.02.2010.
U USA - od 03.06.2010.