Hmmm... Ja se potpuno slazem sa svim clanovima koji su pokusali da odgovore na ovo pitanje! Potpuno si u pravu kada kazes da samo ti mozes da doneses odluku, ali zapravo, nikome i nije zelja da donosi odluku umesto tebe! Mi smo ovde samo da ti svojim savetima i misljenjima koliko-toliko pomognemo u resavanju problema i otklanjanju nedoumice, kao sto je Ivan i rekao. Ja cu izneti svoje misljenje, koje uopste ne mora da vazi za tacno,ali video sam da se poklapa i sa misljenjima jos nekih koji su pokusali da ti odgovore na pitanje... Mislim da bi ti trebao da odes u USA, aktiviras GC, zavrsis sve sto je potrebno, a nakon toga se vratis kuci! Tada ces imati dovoljno vremena da na miru, bistre glave, bez zurbe razmislis o svemu... Ipak, smatram da je velika greska ne otici i prokockati trakvu priliku, koja se ukazuje najverovatnije jednom u zivotu! Jos jednom ponavljam, ovo je samo moje misljenje, i uopste ne mora da znaci da je tacno!
Najiskrenije se nadam da ces uspeti da doneses odluku koja ce biti najbolja za tebe i uciniti te srecnim! Nadam se da ces doneti odluku zbog koje se kasnije neces kajati!
Pozdrav!
|