Da dodam, moj savet je kao što Žana kaže uzeti stan sa ili priključkom ili još bolje sa mašinama unutra. Najgora opcija je imati u zgradi mašine, jer je meni lično mnogo debilno nosati korpu sa vešom po hodnicima a negde su čak te sobe i van zgrade?!
Takođe se nakupi taj trošak, ja sam plaćao po $1.50 za jedno korišćenje, znači treba ti bar $3 za pranje i sušenje.
Što se tiče kamina apsolutno se slažem, svuda ga furaju a stan raspad i koga zabole za kamin?!
A svetlost i prozori su mi pogotovo bolna tačka. Ja u životu nisam video tako debilne stanove kao tamo. Uđeš, veliki stan, prostora koliko hoćeš, veliki i dugački zid i na njemu prozorče?! Na sred zida prozorče?! Ako naletiš na stan sa po njima velikim a po nama normalnim prozorima to predstavljaju kao ekskluzivu i košta više.
JOš jedna stvar koja me mnogo iritira jesu prozorčići iz kuhinje, umesto da napave pult ili nešto slično tako, vole da zatvore kuhinju kao da je bunker i naprave taj famozni prozorčić koji uglavnom gleda na dnevnu sobu.
Ja sam srećom do sada imao normalne kuhinje, ali zato za prozore i ne mogu da se pohvalim