View Single Post
Staro 11.05.2010, 17:41
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Nikolica014 Prikaz poruke
Moje neko misljenje zasto se ljudi ne odluce za kupovinu bele tehnike je zato sto se relativno cesto menja adresa stanovanja(ne na mesecnom nivou, ali drasticno cesce nego sto prosecan covek promeni adresu u Srbiji). Treba te stvari nekako i prebaciti dalje. Kod Zane jedna promasena racunica, koliko jedna masina za 8 godina sa 4 pranja nedeljno izdrzi bez kvarova, a koliko jos potrosi struje i vode? Mislim da se sve kao i obicno svodi na stvari licnog dozivljaja i odabira. Daj Boze da mi izbor ves masine bude najveci problem tamo
Ne znam da li je moja racunica promasena ili ne ja se ne bih ustezala da kupim masinu. Ali - ne verujem da ce masina da ti bude problem, jer koliko kosta i ta masina i popravka tih kvarova koje pominjes - toliko ce da ti bude mesecna kirija Tako da - masina zaista nije problem.

p.s.
Za ovih osam godina, samo se jednom pokvario jedan od dryer-a. Ja imam svoj dishwasher, nijednom se nije pokvario. Kad bude (ako bude), necu ni da ga popravljam. stanari ne placaju vodu - bar u LA. Oba uredjaja (washer/dryer) su na gas - mesecni racun zimi je oko $40, leti do $10.

Last edited by Zana; 11.05.2010 at 17:47.