Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
Kao sto se iz oglasa i vidi, a i iz prethodnog posta, za poslove tog tipa se radi background check sto je bez validnog SSN-a nemoguce. Veruj na rec, ja vrlo dobro znam sta znaci trazenje posla bez SSN-a jer sam bio u toj situaciji jedno vreme. Bukvalno niko nije hteo da me pogleda. Znam ljude koji ovde rade sa laznim papirima, to je zaista cimanje na kub ali ipak guraju.
Za Valet-parking je lakse uvuci se, bar sa laznim dokumentima... Za takve stvari je najbolje da se raspitas kod nasih ilegalnih imigranata, ja sam dao primer jednog kog znam. Mozda jos ima poslova na kojima ti nece traziti dokumenta, mada ukoliko ih i nadjes, budi spreman na satnice manje od $5 jer si u tom slucaju konkurencija armiji meksosa i ostalih skupljenih "s koca i konopca" koji rade i za manje.
|
Hocu da Vas zamolim da mi date informaciju od Vaseg prijatelja radi diskreciju moze da mi je posaljete na mejlom, pa da mogu da dobijem papire i sta se podrazume pod Valet-parking? i dali znate nekoga ko moze da mi da informaciju za drugi ilegalnih poslova?