Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mv2Player
Cao Oligoce, hteo bih da te pitam da li su te zvali iz USAFIS kada su saznali da si izvucena i da li si pristala da kupis nesto od njih? Ako jesi, sta si kupila, za koliko para i nacin placanja i da li su ti potvrdili da ti je nakon kupovine paket poslat, a ako nisi, sta su ti rekli? Kad ce ti poslati prvu kovertu i koliko ce da te kosta samo slanje koverte kao i koji je nacin placanja za to?
|
trazili su od mene da platim za paket CD-a sa angliski i spanski jezik, ali nisam mogla da prihvatim da platim to jer su trazili nkih 500 eura...ludost

....rekla sam im da nemam para i da ne mozgu too da platim i nisam platila....jesu me zvali telefonom da sam izvucena i putem e-mail su mi javili sada ocekujem prvi koverat kao sto su mi rekli za nekih 20-25 radni dana da ce stici....pitaj sta te interesuje reci cu vam...Poozzz i sretno!!!!!!
Vas su zvali putem telefona? dali ste i vi aplicirali putem te agencije?Inace su trazili broj moje kreditne katrice ako je imam....moj savet ne daj broj ili daj pod uslovovm da je prazna.....
Poozzz