Citat:
Prvobitno poslao korisnik imarkovic
Obicno mi smeta kad ljudi kritikuju jedni druge zbog onoga toga sto pisu ili pitaju nesto beskorisno. Naravno da pitaju gluposti, jer je sajt toliko pun beskorisnih prepucavanja, da je potrebno 3 godine zivota da se sve procita. Sad smo i mi tome doprineli.
Covek je poslao kovertu brodom i zeleo je da zna da li postoji rok kad ona mora stici u USA. Napisala sam da nema rok da on ne bi brinuo, jer koverta sigurno nece putovati godinu dana. Ne razumem cemu cela ova diskusija oko jedne proste stvari.
|
Da si dala ispravnu informaciju takodje se ne bi brinuo a ne bi bio ni u zabludi.Sto se tice beskorisnih informacija, slazem se da ima a i ti si vidis ucestvovala u tome.Ali ima i mnogo vise korisnih.Medjutim ako te zaista izvuku i tebe mrzi da procitas sve teme na ovom forumu (koje sam ja npr procitao i izdvojio 2-3 dana jer su me zanimale informacije a nisam izvucen) onda ne znam sta da ti kazem.Tu se radi o vasem zivotu, i zivotu vase porodice, i nije mi jasno kako moze nekog da mrzi ukoliko je uzvucen da dozna sve moguce informacije koji se njih ticu.Ali opet ima nas svakakvih pa razumem.Ali izgleda ne razumu novi clanovi koji npr pocinju da optuzuju Zanu da ih proganja po forumu.Ne znam, ja da sam moderator npr te gluposti bih odma brisao bez razmisljanja.