View Single Post
Staro 10.07.2010, 21:20
barajevo31 barajevo31 je offline
Drug član

Datum prijave: 25.11.2009
Nepromenjeno

A vi ste obojica bili tamo pa znate da je bolje nego ovde. Tipični grass-is-greener-over-the-fense ljudi koji obično pričaju trla baba lan a blage veze nemaju s realnošću. Nikada neću shvatiti ove ljude što trče bilo gde samo da je "bolje nego ovde" i to čim pre kao da je 91' pa moraju da beže u inostranstvo jer ako ostanu još dva dana mogu da poginu. Kad si čekao ceo život sačekaj još malo, a ako je već dotle došlo da moraš negde BRZO i MUNJEVITO i samo da je BOLJE NEGO OVDE šta si zapeo onda za tu Ameriku kad vidiš kakva je procedura dobijanja papira. Ako nije važno gde nego samo da je bolje nego ovde onda izvoli u EU, bliže je mnogo, ista kultura i lakše ćeš se snaći. Ja shvatam ljude koji bi negde iz nekih primarno ne-ekistencialnih razloga kao ja a ako ti se baš žuri koji ćeš u Americi, evo ti 27 članica EU pa biraj. U Češkoj imaju državljani Republike Srbije povlastice što se tiče dobijanja papira i poslova. Blage veze nemam zašto ali znam 100% da je tako zato trče naši ljudi tamo toliko. Prag već postaje drugi Beč. Tu ti je odmah iza kornera, a ako već hoćeš na crno da radiš pa gde bolje nego EU kada više ne trebaju vize za ulazak u Uniju. A ako ne umeš da se snadješ u "Evropi" onda ti i nisi za Ameriku.
15. 07. 2011 - Not selected
Reply With Quote