View Single Post
Staro 10.07.2010, 23:00
barajevo31 barajevo31 je offline
Drug član

Datum prijave: 25.11.2009
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik nemili Prikaz poruke
Kakve veze uopste ima EU i Amerika? Jel si razmisljao da se nekome bas ide u Ameriku a ne u neke druge zemlje? Ne razumem svrhu tvog posta na forumu zelenoj karti u kojoj ljudima pricas o Evropi i nekim sugestijama kao da su ljudi pali sa kruske. Neki su obilazili Evropu uzduz i popreko, a neki i Ameriku pa se vode nekim svojim utiscima, dozivljajima i informacijama. Mnogi ne beze od rata niti su bili blizu njega.
Poredjenje zemalja i kontinenata je mlacenje prazne slame, pogotovo od strane nekoga ko nije siguran da li zeli da ode ili mu je ovde bolje.
Nisam se tebi ni obraćao.

Kad neko nema pojma šta i gde hoće nego samo "zna" da hoće nešto jer je pričao komšija kako mu je rekao sin od njegovog kolege na poslu da se tamo bolje živi ali taj "bolji život" je širok pojam što mnogi ne kapiraju pa onda kad vide da ne mogu predju na "daj šta daš". Prvo definiši prioritete pa razradi plan detaljno pa tek onda kreni na put pripremljen a ne prvo hop pa onda skok.

Ja ne mlatim praznu slamu nego sam dao adekvatan komentar na neverhood-ov post, a ako je pola članova sa ovog foruma obišlo samo susednje zemlje ja se javljam da dodjem u Knez Mihajla da mi svi pljunete u usta. Daleko od toga da omalovažavam nekoga nego kažem kakvo je realno stanje. Koliko sam ja imao prilike da vidim većina ljudi sa ovog foruma nije videla ništa a ne, kako ti kažeš, prešla Evropu i Ameriku uzduž i popreko. Da imaju ljudi para da se bakću po evropskim i američkim gradovima ne bi oni (mi) igrali GC i molili boga da ih izvuku.

Neko je pitao kakvi su to negzistencijalni razlozi a ujedno odgovaram i tebi jer vidim da nemaš veze nego si izvukao nešto iz konteksta na brzaka pa bi da mi kontriraš. Ja sam rekao da želim da upoznam Američku kulturu ali naravno redovan priliv novca je valjda normalan zahtev ali nije to zbog čega želim da odem tamo. A što se tiče kulture US vs EU isto tako si promašio skroz ali verovatno nisi shvatio šta sam hteo da kažem pod "kultura" pa ajd' nema veze.

A EU i "Amerika" imaju jako puno veze u kontekstu u kom razgovaramo jer se čovek pojavljuje na forumu za GC SAD a pričao o Kanadi i Australiji odnosno daj šta daš ili šta će da bude brže. Zato sam i spomenuo EU i u tome nema ništa neprimerno. Ako ti je frka onda pali tamo gde ćeš najbrže da se snadješ a ne forsiraš državu u koju ne možeš. Pa kad se snadješ ako ti je želja onda polako radi na odlasku u grad iz snova. Glavom kroz zid teško ćeš šta dobro uraditi.
15. 07. 2011 - Not selected
Reply With Quote