14.07.2010, 20:55
|
 |
Stari vuk
|
|
Datum prijave: 28.01.2010
US lokacija: Chicago, New York ili California
YU lokacija: Beograd, Obrenovac
|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana
Uh, na-filozofirah se... a sve da bih dosla do sledeceg: meni je ovde bolje. Ne razmisljam da se "vratim" nazad. Ne razmisljam o ekonomiji u Srbiji jer me ne interesuje. Ne muci me nostalgija. Zivela sam u Srbiji i zivim ovde - nista mi u Srbiji nije "bolje" nego ovde, iako se (koliko cujem) dosta promenilo od kada sam otisla. Bila sam i u drugim zemljama, ali ne mogu da komentarisem standard zivljenja, jer sam bila samo u poseti (ni pomisljala nisam da zivim u tim zemljama). Kome je tamo "bolje" neka zivi tamo - ne znam cemu nerviranje oko toga. Odabrati zivot u Srbiji ne znaci da je Amerika "losija".
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
Ne znam....ja sam jednostavno ovde daleko vise rasterecen nekih briga koje su me pritiskale u srbiji. Ne mogu o tome ni na 100 strana, a kamoli u jedan post. Ovde gledam vie svoj posao i pravim planove za buducnost, kao i one za godisnji i slobodno vreme kako ga provesti. Imam sve sto mi treba. Sto se nostalgije tice, dovoljno je otvoriti novine tipa Kurir i Blic i odmah ti se ubije ideja da se vratis nazad. Naravno, voleo bih da mogu da odem cesce u Srbiju na odmor. Da vidim svoj grad, svoje prijatelje. Ipak sam tamo proveo 30 godina svog zivota.....i naravno da to nedostaje. Ali ne vraca mi se nazad da zivim.
|