View Single Post
Staro 26.08.2010, 09:00
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: San Francisco Bay
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

[QUOTE=farfarah;17715]Svaka vam čast ljudi na odgovorima koji su nam od velike pomoći.:bravo:
Ja sam nekad davno saznala za ovu lutriju, ali nisam u to baš vjerovala.Tek kad nađoh ovaj site oduševila sam se i odlučila se i ja ove godine prijaviti.
Koliko sam shvatila, treba imati minimalno četverogodišnju srednju školu što mi nije problem jer imam završen ekonomski fakultet. Ali sad me interesuje koje zanimanje da upišem prilikom aplikacije, samo ekonimista ili računovođa, budući da sam ekonomista finansijsko računovodstvenog smijera?
Muž mi ima trogodišnju srednju tako da ću ja biti nosilac aplikacije. Imamo i dijete 2,5godine.
I još nešto- iz Bosne smo.
Postoje li još nekakvi posebni uslovi koje moramo ispunjavati i na šta još bi trebali posebno obratiti pažnju???
Hvala svima na odgovorima![/QUOTE]

Uopste nije bitno sta upises kao zanimanje, ukoliko ne ides na radno iskustvo umesto skole. Bitno je da imas 4 razreda srednje skole, a za lutriju tvoje fakultetsko obrazovanje ne igra ama bas nikakvu ulogu. Kasnije kada budes trazila posao u USA onda mozda...Ameri su veoma sumnjicavi ako nemas njihovo obrazovanje i ucinice sve da ti otezaju zivot sa stranom diplomom.
To sto ste iz Bosne nema nikakve veze ukoliko zemlja nije presla odredjenu kvotu imigranata za tu godinu i onda ce biti eliminisana iz lutrije za tu godinu, ali nekako sumnjam da ce to biti slucaj sa Bosnom.
I ukoliko niko od vas nema sifilis ili tuberkulozu i nemate teroristicke intencije prema US, niste bili u zatvoru zbog ubistva ili teskog nasija, ne provale da ste ih nesto lagali (ako ste) onda ste u bubnju za izvlacenje, treba vam samo malo srece...poslednje godine je bilo ako se ne varam ukupno 16.000.000 prijava.