Dragi moji, evo me sa one strane bare... sad mi se cini kao da nisam verovao da ce taj trenutak ikada doci, kad gle cuda - Jovanovici su u USA!!! Naravno, jos uvek ne mogu da vam prenesem nikakve impresije jer smo sa aerodroma dosli pravo u kucu mog kolege koji nas je prihvatio za prvo vreme, dobro se ispricali, pa se dobro ispavali, tako da cemo tek danas malo da zujimo do Milvokija, tek da udahnemo malo gradskog vazduha is teknemo utisak o mestu u kome smo. Za sada jedino mogu da kazem da je procedura ulaska veoma jednostavna i brzo se zavrsava, osim ukoliko, kao u nasem slucaju, nije citav red roditelja koji "uvoze" decu iz kine. Naravno, Amerikanci - usvajaci imaju prednost i njihova deca idu preko reda, pa smo malo sacekali dok prvo zavrse papirologiju za njih, a onda smo odradili nase, potpisali se, dali dobre stare mastiljave otiske prstiju, dali novu adresu i to je to. Da, najvaznije, usput smo izgubili jedan kofer, ali su ga odmah danas doterali na kucnu adresu, cak pre nego sto smo stigli da raspakujemo ostale, tako da to i nije bila nikakva nervirajuca situacija.
Kako se sta novo bude desavalo, ja cu vas izvestavati, posebno vezano za grad o kome se radi u ovoj temi, da ne bude ostalih informacija koje imaju svoje topike na drugim mestima.
09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki
04. 12. 2009. - Stigla druga koverta
22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled
27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje
09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA!
17. 09. 2010. - D(eparture) Day
|