View Single Post
Staro 01.10.2010, 20:15
celestine celestine je offline
Stari vuk

Datum prijave: 14.05.2010
US lokacija: Atlanta, GA
YU lokacija: Bg
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ivana MS Prikaz poruke
Ne znam sta da radim vise...

Pre mesec dana smo prvo pozvali amasadu i rekli da nas nema na oktobarskom spisku i da ih pozovemo sredinom istog da nam kazu ako nas ima za novembar....posto se cesto desava da se druga koverta zagubi...

Posle toga smo poslali mejl u KCC i oni nam odgovorili da je sve OK i da smo u procesu...i kada se taj isti proces zavrsi da ce nam regularnom postom poslati drugu kovertu... I sta sada?Najverovatnije cemo sacekati taj 15.oktobar i tada pozvati i ambasadu (po dogovoru) i poslati mejl u KCC ponovo ....
U oktobru bi nam bilo i onako prerano za razgovor u ambasadi...a novembar bi mozda i mogao da prodje
Savetujem da opet posaljes mail u KCC. Ja sam prvi put poslala i napisali u procesu ste. Posaljem pre nekoliko dana opet i odgovore intervju zakazan za novembar, koverta poslata 15 septembra! Jos nisam dobila drugu kovertu a ambasadu cu zvati ovih dana da se raspitam za odlaganje intervjua...
31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla)
21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra
18. novembar zakazan intervju........odlozen...
Reply With Quote