Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ivana MS
Ne znam sta da radim vise...
Pre mesec dana smo prvo pozvali amasadu i rekli da nas nema na oktobarskom spisku i da ih pozovemo sredinom istog da nam kazu ako nas ima za novembar....posto se cesto desava da se druga koverta zagubi...
Posle toga smo poslali mejl u KCC i oni nam odgovorili da je sve OK i da smo u procesu...i kada se taj isti proces zavrsi da ce nam regularnom postom poslati drugu kovertu... I sta sada?Najverovatnije cemo sacekati taj 15.oktobar i tada pozvati i ambasadu (po dogovoru) i poslati mejl u KCC ponovo ....
U oktobru bi nam bilo i onako prerano za razgovor u ambasadi...a novembar bi mozda i mogao da prodje 
|
Savetujem da opet posaljes mail u KCC. Ja sam prvi put poslala i napisali u procesu ste. Posaljem pre nekoliko dana opet i odgovore intervju zakazan za novembar, koverta poslata 15 septembra! Jos nisam dobila drugu kovertu a ambasadu cu zvati ovih dana da se raspitam za odlaganje intervjua...
31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla)
21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra
18. novembar zakazan intervju........odlozen...
|