View Single Post
Staro 04.10.2010, 21:02
dreadnot's Avatar
dreadnot dreadnot je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 24.06.2009
US lokacija: Milwaukee, WI
YU lokacija: Beograd, RS
Pošalji Yahoo poruku korisniku dreadnot
Nepromenjeno

Evo malo updatea... Klinja je dobio zdravstveno, gospodja i ja ne jer po pravilima, ako nismo izbeglice, moramo da cekamo 5 godina za tu privilegiju, a za to vreme cemo da postanemo drzavljani, pa nas svejedno kaci. Nema veze, barem smo jednog (najvaznijeg) clana porodice zbrinuli. Trenutno je u Wallmartu, bira kostim za Noc vestica.
Stigla su nam pozdravna pisma USCIS-a, tako da u dogledno vreme ocekujemo da dodju i zelene karte. Osim mene (a prosle su pune dve nedelje) nema jos SSN-a za moje drage. Ici cemo ovih dana da vidimo sta se desava.
Cene stanova u Milvokiju jako zavise od lokacije. Uz jezero su neki fini delovi koji idu preko 700$. Onda, samo par blokova na zapad, krece jedan veliki, veliki deo koji je veoma jeftin, i ispod 500$, ali tamo ne zelite da stanujete... suvise je tamno... Potom slede predgradja, i tu ide, koliko sam mogao da vidim, od 700$ navise, mada jos nisam detaljno snjurao i istrazio sve opcije. Mi se nadamo da cemo za nekih 750$ naci nesto pristojno sa 2 spavace sobe.
Zima se priblizila, jutarnje temprature su oko nule, mada jos nije bilo mraza. Mora da se greje, pa su nasi domacini vec podlozili. Inace je suncano, vedro, lepa jesen okicena ludim bojama lisca - prava idila.
U subotu sam se video sa dreamerns-om i to mi je pricinilo veliko zadovoljstvo - ko kaze da Amerika razdvaja i otudjuje ljude? Eto, mi smo se znali samo sa foruma, a onda se nasli u dalekim prekomorskim zemljama i upoznali. Bas je sjajan ovaj forum, zar ne?

02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010
05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx
01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki
09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki
04. 12. 2009. - Stigla druga koverta
22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled
27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje
09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA!
17. 09. 2010. - D(eparture) Day
Reply With Quote