[QUOTE=Nightstray;19106]Zaima me da li je moguce da posaljem aplikaciju za GC sa zavrsenom trogodisnjom skolom.[/QUOTE]
Možeš, ali onda moraš dokazivati da imaš dovoljno iskustva u određenom poslu za kojeg postoji deficit na tržištu USA.
[QUOTE=Nightstray;19106]Kad zavrsim vandredno cetvrtu godinu,da li ce da mi priznaju to ?[/QUOTE]
Neće. Ne znam ni ja zašto, ali više puta je spominjano i naglašavano da vanredno završena 4. godina nije u njihovim očima dovoljno.
[QUOTE=Nightstray;19106]Sto se tice radnog iskustva,nemam ga.Ali znam da lepim plocice.Jeste da nije nesto ali ipak sa 18 godia,dovoljo je i ovo znati.Hvala vam najlepse :-_-;:[/QUOTE]
Huh... 18 godina? Imaš li nekog u USA? Znaš li Engleski? Znaš li šta trebaš raditi kada siđeš sa aviona? To su bitna pitanja koja moraš sebi postaviti. Ozbiljna je ovo stvar.
Sa 18god. ti se možda svidi [URL="http://www.wat.rs/"]Work and Travel program[/URL]. Pogledaj njega prvo. U suprotnom, preporučujem ti da pokušaš koju godinu iskustva u određenom poslu da nabaciš, i onda da apliciraš. Ili da završiš neku visoku školu.
DV2015 - Has not been selected
DV2016 - Has not been selected
DV2017 - Has not been selected
|