View Single Post
Staro 29.10.2010, 21:33
Ninovranje Ninovranje je offline
Drug član

Datum prijave: 19.06.2010
US lokacija: Chicago - Niles
YU lokacija: NjeVra Siti
Pošalji Skype™ poruku korisniku Ninovranje
Nepromenjeno

[QUOTE=jelenche;19339]Poslala sam administratoru PREKO NALOGA MOJA PRIJAVA prijavu na srpskom sa slikama na moje ime, [COLOR="red"]na proveru[/COLOR]. NIKO mi ne odgovara, a mailom sam dobila sledeci odgovor>

[COLOR="red"]Tue, October 26, 2010 9:56:24 PM[84158-4126101323] Nova prijava za DV-2012 od clana jelenche
From: ZelenaLutrija.com - Korisnička Podrška <pomoc@zelenalutrija.com>
To: [email]gogajelen@yahoo.com[/email]

--------------------------------------------------------------------------------

This message is to notify you that your ticket has been submitted.

[COLOR="Red"]Ticket ID: 84158-4126101323[/COLOR][/COLOR]

sta ovo znaci, da li neko pregledao moju prijavu, jer mislim da nije jer kad kliknem na MOJE PRIJAVE na sajtu Zelena lutrija, javlja mi da moja prijava nije pregledana.
MILOS mi se ne javlja mailom , pa ne znam sta se desava... da li da se sama prijavljujem posto me niko nije kontaktirao...
MILOSE< GDE SI... plasim se da se ne prijavim dva puta...HELP:1072:[/QUOTE]

Zdravo Jelenche, nemas potrebe da se brines jer te niko nece prijaviti sa ovog foruma, link ''Moja prijava'' je sluzio, (napominjem ''sluzio'') da se clanovima koji zele provere prijave pre slanja i ukaze na eventualne probleme, i nekada davno se nudila mogucnost da vas Admini sa ovog foruma prijave umesto Vas ako to posebno zatrazite, mada nije ni bitno, jer ima veliki broj clanova a verujem da nema ko to da odradi pa smatram da je ta opcija sad suvisna na ovom forumu.

Dakle, to sto si popunila prijavu na ovom forumu i delu za članove ''Moja prijava'' nema nikakve veze da Onom Pravom Prijavom na zvaničnom sajtu i to ces morati sama da se prijavis, ili da platis nekoj agenciji da to uradi umesto tebe.

To sto si dobila ta dva broja znaci da je to samo broj pod kojim je zaveden tvoj zahtev na koji ti jos niko nije odgovorio, a sumnjam i da ce ti odgovoriti.

Razumem sta znaci nestrpljenje i uplasenost za prijavu da se nesto ne pogresi, poucen slicnim, da ne kazem istim iskustvom, i ja sam se obratio Milosu, meni je odgovorio ovo sto ti pisem gore, tako da razloga za brigu nema, slobodno se sama prijavi na lutriju, obavezno zapisi svoj broj prijave i srecno ti bilo na izvlacenju.

P.S. I dalje ne mogu da razumem ljude koji nece ili ne zele da pomognu u ovakvim situacijama, jer niko se ne radja sa iskustvom i znanjem, a uostalom ovaj forum je i tome namenjen, pa ako taj neko ne zeli da pomogne nemoj ni da kritikuje.

Pozz